reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Sredec1982 kciuki za polowkowe ... jamuszę się dopiero umówić :/

Caltha to pewnie siedzisz jak na szpilkach.

Ja dziś spróbuję do rodzinnego sie dostać ... coś czuje ze znów wątroba mi wysiada :( boję się by maluszkowi to nie zaszkodziło :( tyle ze z dietą będę miała problem ... taki łasuch ze mnie ze szok ale czego się nie robi dla dziecka :)

reklama
czesc
ja bylam u mamy, przedluzylismy sobie weekend :)
wczoraj pieknie u nas sypal snieg, myslalam ze dzis wyjdziemy sie pobawic, a tu sladu nie ma ;/ ja uwielbiam snieg
moja wizyta dopiero w kolejny wtorek...
milego dnia

Cześć dziewczyny [emoji6]
@sredec1982, trzymam kciuki za wizytę ! Daj znać po wszystkim [emoji6]
@caltha, ja myśle, że tym razem wszystko będzie dobrze [emoji6] ale pewnie stres ogromny co?
Ja też miałam mieć wizytę w czwartek, ale gin przesunęła i mam w poniedziałek najpierw połówkowe, a pózniej wizytę [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja czekam sobie grzeccznie na badanie z obciazeniem cukru we krwi. wizyte mam za tydzien w srode .Juz sie doczekac nie moge jade z mezem .Ciekawe czy bedzie widzial tylko plamy jak w poprzedniej ciazy.

@sredec1982 kciuki i czekamy na zdjęcia i relację
@Gosiaczek1202 smacznej glukozy ;)

A wynikami się na razie nie stresuję. I tak nie mam na nie wpływu. Będę się stresować, jak będzie czym. Choć ja jestem zadaniowiec, więc zajmę się szukaniem rozwiązań po prostu.

@basia89 a to dziś czy w przyszły poniedziałek?

Ja mam dziś wizytę na fundusz, wezmę receptę na leki,pogadam z ginem i tyle. W środę połówkowe. Strach mi trochę dzisiaj jechac , bo pada śnieg i za pewne jest ślisko na drodze a kawałek mam do przejechania.

3jgxskjosc311c31.png

Czesc dziewczyny:)
Mam wizyte dopiero 04.01.2018:\\ odliczam powoli..:\ dzis w nocy obudzilo mnie straszne skurcze macicy, bezbolsene ale ciaglo mnie strasznie brzuch momentami robil sie twardy jak skala:\ i jeszcze u nas ten halny masakra niw wyspana jestem strsznie..
A dlaczego przeniosly sie dziewczyny na fb??

reklama
Hej dziewczyny, leżąca-odpoczywająca się melduje [emoji5]
Macie moze doświadczenie z Apartem? Moj maz zamówił mi tam teraz zawieszkę na naszyjnik i kolczyki srebrne z cyrkoniami i Zastanawiam sie jak to tam z jakością jest? Strasznie drogie rzeczy to są, ale przelknelabym jakby byly dobre jakościowo [emoji4]
Z miłych rzeczy - udało mi sie kupic sliczne ręcznie robione bombki i jestem mega zadowolona [emoji16]
@Jetkaa mi na twardnienie brzucha pomógł po prostu magnez i odpoczynek. Dzidzi daje znac, ze masz mamo odpocząć [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry