reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja w poprzedniej ciąży mialam na przedniej ścianie i czułam po 15 tygodniu mały bardzo był ruchliwy teraz ma rok i 3 miesiące i istny huragan on nie chodzi tylko biega non stop nie usiedzi nigdzie na 2 sekundy :nerd: teraz może ze 3 razy dziennie czuje jakieś jakby pukniecia wiem że to dzidzia bo już jednak byłam 2 razy w ciąży ale w porównaniu w poprzednimi ciazami to maluszek leniwy :-D

No właśnie dziewczyny, czy u Was temperament dziecka w brzuchu przełożył się na temperament w życiu? Ten maluch jest najbardziej ruchliwy, oby mu tak nie zostało o_O

No właśnie dziewczyny, czy u Was temperament dziecka w brzuchu przełożył się na temperament w życiu? Ten maluch jest najbardziej ruchliwy, oby mu tak nie zostało o_O
Moja była na wiecznej dyskotece i tak zostało. Nie widziałam tak ruchliwego dziecka ani moja mama a pracowała w podstawówce i ma swoich 5.
A to? Płakać się chce, bo się szykuje powtórka z rozrywki

Mi sie nie zgodzilo bo syn tak kopal ze bylo widac przez bluze i zasadzal takie kopniaki ze masakra ciagleee ,wiedziałam kiedy spi bo brzuch byl spokojny. A tersz syn jest bardzo grzeczny, cichu spokojnu nie ma go wszedzie. Takze mi sie nie przelozylo ze dawal czadu w brzuchu i daje teraz. Wrecz przeciwnie. A z tą dzidzia soe zobaczy;) jak narazie wogole nie daje o sobie znac, czasem nawet zapominam ze w ciazy jestem

Ja sie zbieram do gin:) ciekawe co tam wyszła cytologia :\
Usg nie bd mi robil ale moze da posłuchać serduszka:)
Miłego dnia;)

Ja widziałam na usg prenatalnym i przedwczoraj jaka mała jest ruchliwa. Tak bardzo ze ciężko jest ja pomierzyc bo ciągle skacze [emoji4] ciekawe jaka będzie w maju [emoji4]
Śniło mi się ze juz urodziłam i miałam granatowy wózek [emoji38][emoji38]

Dzień dobry dziewczyny :) udanej wizyty @Jetkaa, u mnie synek kopal w granicach normy i jego zachowanie po urodzeniu takie samo, raczej spokojny. Teraz dzidzia aktywuje się wieczorem i rano, w dzień spokój. Najbardziej ciekawi mnie czy da mamusi pospac w nocy. Troszkę przeraża mnie to, ze mąż jest tylko w weekendy, a ja mieszkam sama z synkiem, rano będzie trzeba wstawać i zawozic go do szkoły (razem z niemowlakiem). Oby los był łaskawy i dzidzia współpracowała :)

Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja widziałam na usg prenatalnym i przedwczoraj jaka mała jest ruchliwa. Tak bardzo ze ciężko jest ja pomierzyc bo ciągle skacze [emoji4] ciekawe jaka będzie w maju [emoji4]
Śniło mi się ze juz urodziłam i miałam granatowy wózek [emoji38][emoji38]

Też mi się śnią takie sny, np. poród, a dzisiaj śniło mi się dzieciątko, uśmiechała sie, bawiłam się z nią, miły sen na koniec głupot, które meczyly mnie przez całą noc.

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też myślałam nad choinką, w tym roku stawiam na kolor czerwony i srebrny :) @MB91 a jakie te pastelowe kolory?

Do góry