reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja już po wizycie. Nasza dziewczynka nadal jest dziewczynką i bezwstydnie prezentuje to, co ma między nogami [emoji16] ma całe 11 cm i 166g

oar8csqvsr0wjvvx.png
Dużą ta wasza kluseczka, gratulacje :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po wizycie. Nasza dziewczynka nadal jest dziewczynką i bezwstydnie prezentuje to, co ma między nogami [emoji16] ma całe 11 cm i 166g

oar8csqvsr0wjvvx.png
Kolejne dobre wieści- gratulacje.

A my w tym roku pierwszy raz z kalendarzem adwentowym. Córka od rana podniecona hihi

A u mnie tak:

Załączniki

• Screenshot_2017-12-01-08-05-10-169_app.dzieciowomi.pregcal.pl.png
    Screenshot_2017-12-01-08-05-10-169_app.dzieciowomi.pregcal.pl.png
    125,7 KB · Wyświetleń: 87
Gosika88, Paula, gratuluje wam udanych wizyt i upewnienia się co do płci [emoji6] ciekawa jestem jaka płeć u nas na wątku przeważy [emoji3]
@caltha, to idziemy łeb w łeb chociaż pewnie pierwsza urodzisz [emoji12]
Kto teraz ma najbliżej wizytę?? Ja dopiero 14.12..
Dziś zamierzam piec pierniczki z Kubusiem [emoji6] a popołudniu idziemy do mojej mamy na herbatkę [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosika88, Paula, gratuluje wam udanych wizyt i upewnienia się co do płci [emoji6] ciekawa jestem jaka płeć u nas na wątku przeważy [emoji3]
Dziś zamierzam piec pierniczki z Kubusiem [emoji6] a popołudniu idziemy do mojej mamy na herbatkę [emoji16]

Swiąteczne pierniczki, super :)
Następna wizytę mam 4.12 ale pewnie bez usg

Ja 7.12 mam wizytę. Może się dowiem, co w trawie piszczy

Dzień dobry [emoji3]
Przespałam 13 godzin taka byłam padnięta po wczorajszej podróży... więc, dzisiaj robię sobie wolne od pracy [emoji3]

Podwinę zaraz zasłonki, a później wycieczka do apteki niestety[emoji5]

@Paula1207 gratuluje dziewuszki [emoji3]

@Gosika88 super, że możesz wychodzić chociaż troszeczkę [emoji3]

@caltha co to za aplikacja? Całkiem fajnie wygląda! Zaraz masz półmetek [emoji3]

Ja mam wizytę 18.12 - i mam nadzieje, że w końcu dzidziuś będzie współpracował i ujawni kim jest Hihi [emoji3]

Jak u Was z pogodą? U mnie tak, że nic się nie chce ... szaro, zimno i pada w dodatku od czasu do czasu.
Chciałam myć okna, ale lipa ... nie będę z tymi nerkami szaleć w taką pogodę.

Basia 89 ja mam 7.12 wiec jeszcze równy tydzień i podejrze co tam u malenstwa :)

Ja zaraz ide mężowi śniadanie zanieść do pracy bo zapomniał wziąć ze sobą. Zrobię mu niespodzianke :)
Później przychodzi dziewczynka, której daje korepetycje, a potem to juz tylko relaks :)
Dzisiaj mam urodziny, przychodzi przyjaciolka żadnych rewelacji sie nie spodziewam, spokojny dzień :) a przyda sie, bo noc miałam fatalna..

MB91 U nas pogoda sliczna, wszędzie biało, bardzo ładnie to wyglada :)
Będę trzymać kciuki za udana wizytę 18.12 tylko przypnij jak juz będzie tak daleko :)
W tym roku u nas to mąż myje okna, nawet przejęty obowiązkiem jaki go czeka kupił jakies super hiper scierki, bo dziewczyny z jego pracy tez zamawialy [emoji14]
Ciekawa jestem co to przyjdzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Basia 89 ja mam 7.12 wiec jeszcze równy tydzień i podejrze co tam u małżeństwa :)

Ja zaraz ide mężowi śniadanie zanieść do pracy bo zapomniał wziąć ze sobą. Zrobię mu niespodzianke :)
Później przychodzi dziewczynka, której daje korepetycje, a potem to juz tylko relaks :)
Dzisiaj mam urodziny, przychodzi przyjaciolka żadnych rewelacji sie nie spodziewam, spokojny dzień :) a przyda sie, bo noc miałam fatalna..

MB91 U nas pogoda sliczna, wszędzie biało, bardzo ładnie to wyglada :)
Będę trzymać kciuki za udana wizytę 18.12 tylko przypnij jak juz będzie tak daleko :)
W tym roku u nas to mąż myje okna, nawet przejęty obowiązkiem jaki go czeka kupił jakies super hiper scierki, bo dziewczyny z jego pracy tez zamawialy [emoji14]
Ciekawa jestem co to przyjdzie :)

To wszystkiego najlepszego! Zdrówka dla Ciebie i dla maleństwa, bo to chyba teraz najważniejsze [emoji3][emoji10]

Właśnie z tymi oknami - można myć czy nie? Ja nie mam nikogo kto by umył, chyba, że mojego poproszę by to zrobił.
Moja mama jak usłyszała co mam w planach dzisiaj przez telefon to na mnie nakrzyczała, że jestem głupia i kobieta w ciąży nie może być okien - machanie rękami i takie tam [emoji849] Ehh...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry