sredec1982
Fanka BB :)
Hej.Cześć Dziewczyny, dawno się nie odzywałam, ale jakoś nie mam weny [emoji6] niezbyt dobrze się ostatnio czuję , ciągle boli mnie głowa, a ciśnienie w normie... Nie wiem co się dzieje... Ryczę też ostatnio bez powodu... Ahhh te hormony [emoji16]
Jeśli chodzi o zaparcia, to problem mi nie znany, bo ja to właściwie jak już mam problem to w drugą stronę...
Ostatnio mogłabym jeść ciągle tylko jabłka, mandarynki i ogórki korniszony z chili [emoji16]
Pogoda u nas dzisiaj paskudna, zimno, trochę śnieg popruszy, ale się nie utrzymuje. Ciemno jakość, ponuro... Nie fajnie.
Czekam do piątku, bo w grudniu mam dzwonić umówić się na połówkowe. Już nie mogę się doczekać. W czwartek wizyta u gina, zobaczymy czy potwierdzi się płeć i będzie dziewczynka. Zastanawiam się, czy chce, żeby się potwierdziło, czy nie, bo w sumie mamy już kilka ubranek dla dziewczynki, ale co do imienia totalnie nie umiemy się dogadać, a dla chłopca nam lepiej idzie [emoji6] jestem bardzo ciekawa...
W ogóle zastanawiam się, bo czasem czuje takie jakby...twardnienie brzucha, tam na dole, macicy i zastanawiam się czy jest to normalne? Macie też tak?
Uff, ale się napisałam [emoji16] mam dzisiaj trochę luźniejszy dzień i mam zamiar z tego skorzystać [emoji16] dobrego dnia wszystkim [emoji6]
Ja cały zeszły tydzień też miałam bóle głowy bez powodu.dzis trochę lepiej ale za to kluje mnie podbrzusze jak na okres.szczegolnie jak wstaje i stoje zaparcia są i z każdym dniem czuje się coraz bardziej zmęczona i wielka. 18 tc zaraz 19 i polowkowe wciąż nie wiem jaka płeć.nis robili mi usg od prenatalnych w 12 tc..bo jak mówi lekarz za duzo to nie zdrowo mam nadzieję że to kłucie nie jest niczym złym. Czasem miałam wcześniej ale bardzo sporadycznie A dziś prawie cały dzień mnie łapie. Coraz trudniej mi się pracuje.marze o l4. Szczególnie że pracuje z dziećmi w szkole i wracam do domu po 21:00
Z przyjemniejszyxh spraw to kupiłam już całkiem sporo łóżeczko, przewijak,kołderką,ciuszki,śpiworki,czapeczki,sliniaczki, nawet tapete bo jeszcze pokój został do zrobienia. Termin mam na 26 kwietnia ale Was jakoś lepiej się czyta niż kwietniowki. One chyba w zamkniętej grupie się udzielają,a ja nie chce tworzyć takiej. No nic.milego dnia i w dobrej formie Wam życzę
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka