reklama
U mnie za oknem ponuro, zobaczymy jak będzie.
Wczoraj jarmark z córką, w sobotę park że znajomymi i kawa u nich. Młoda chora, więc dziś w domu- będzie ciężki dzień, bo to 3dzień choroby, więc forma wraca hehe a najgorsze, co może być to ruchliwy 3-latek w domu, bo pewnie nie będzie jej się chciało wyjść na dwór :/
Ja też czekam na przyszły tydzień- w czwartek wizyta. Fajnie by było poznać płeć- mogłabym ogarnąć w końcu rzeczy po córce.
Witam w klubie.. mój ma katar i kaszel.. gorączki brak.. na razie jest na obserwacji ale jak będzie gorzej to pójdziemy do lekarza [emoji53] w następnym tygodniu Mikołaj w przedszkolu więc mam nadzieje, że się wykuruje
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
MoniaMat
Zaangażowana w BB
Jak sobie Kobitki radzicie z zaparciami? Ja wymiekam, chyba pójdę do apteki po czopki... jem owoce, pije dosyc dużo... juz nie wiem...po kilka dni nic a potem czuje choćbym rodziła... masakra
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
caltha
Fanka BB :)
Mnie przedwczoraj dopadło, myślałam aż że mi jelito wyszło heheJak sobie Kobitki radzicie z zaparciami? Ja wymiekam, chyba pójdę do apteki po czopki... jem owoce, pije dosyc dużo... juz nie wiem...po kilka dni nic a potem czuje choćbym rodziła... masakra
Mi wczoraj dosyć szybko pomogły dwie szklanki soku z ogórków kiszonych (może być też z kapusty kiszonej)- sporo probiotyków i Wit C. Na zaparcia jeszcze suszone śliwki i sok z suszonych śliwek, kefir, kiwi
Też tak mamja zaparc nie mam, ale za to czesto w druga strone kilka razy ledwo zdazylam do wc
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny ja mam tez ten problem gazy i zaparcia :\ nie pije kefiru bo nabial nie smakuje mi jak na razie.. A tak to reszta mi nie pomaga:\ pije kompot z jablek i to troszke pomaga
Ja spodnie tez musze kupić bo nie chce by uciskaly brzuszek .. Tez mam wizyte w nastepny czwartek)
U nas sloneczko wyszlo wiec jest ok
Ja spodnie tez musze kupić bo nie chce by uciskaly brzuszek .. Tez mam wizyte w nastepny czwartek)
U nas sloneczko wyszlo wiec jest ok