reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dobry wieczór[emoji4]
Zrobiłam dzisiaj szalony zakup- piękny wózek [emoji7] wiem ze za szybko ale była okazja i poszłam za ciosem.
Potem byłam na meczu koszykówki. Jestem zajechana i szczęśliwa.

Jutro wizyta. Dawno nie podglądałam dziecka.
Dobrej nocki i zdrówka.

@LILITH jaki miałaś cukier po frytkach ????

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dobry wieczór[emoji4]
Zrobiłam dzisiaj szalony zakup- piękny wózek [emoji7] wiem ze za szybko ale była okazja i poszłam za ciosem.

Dobrej nocki i zdrówka.

144 cukier ale pewnie gdybym nie wzięła insuliny to byłby znacznie wyższy :/ ale raz na jakiś czas można miałam mega ochotę. [emoji14]

Dziewczyny napiszcie proszę jakie macie detektory tętna płodu? Zastanawiam sie nad zakupem :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór[emoji4]

Dobrej nocki i zdrówka.

Jaki wozek kupilas? Ja wiem, ze jest wczesnie, ale tez powoli chodzi mi cos po glowie :-D

Dzień dobry
O ja chetnie też zobaczę jaki wózek... Szczerze mówiąc też się już rozglądam i jak tylko trafię na fajną promocje to kupuje bez zastanawiania się

A ja nie mam żadnych chcic jedzeniowych jak Wy. I jedyne co mam po czytaniu o Waszych to zgaga, jak jest o czymś tłustym :-D

reklama
Hej dziewczyny! Mnie czeka dzis najbardziej stresujacy dzien od kiedy jestem w ciazy - obrona magistra. Od rana mnie wymiotuje :( byle tam dojechac i cos wydukac :(

Do góry