reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Myślałam ze mdłości skończą się po 3 miesiącu . A jest jeszcze gorzej : /
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj wiem o czym mówisz [emoji29] ja tez wymiotywalam dniami i nocami... teraz juz tylko czasami mnie zemdli jeszcze...

Mi tez jeszcze zostały :) dzisiaj na 15.30. Zostałam poinformowana, że lekarz życzy sobie pełny pęcherz :eek: też tak miałyście?

Ja dzisiaj zaliczam diabetologa a przy okazji odwiedzę koleżankę w szpitalu dzisiaj ma mieć założony cewnik foleya

Wiec pozytywnych, udanych wizyt Kochane [emoji3]

U nas zimno i mokro brrrr

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak widać nie do końca uspokaja skoro się stresujesz Hope, wystarczy że dziecko śpi, lub ma inne ułożenie i tętno będzie inne, słabsze, niepotrzebny stres. Chociaż nie powiem, też bym chętnie podsluchala co się w brzuchu dzieje.

Niezupełnie, niepokoił mnie brak ruchów, sprawdziłam detektorem, tętno jest słabo słyszalne ale w normie. To mi musiało wystarczyć, po prostu dzidź się jakoś dziwnie ułożył. A wiadomo, kobietę w ciąży trudno zadowolić i uspokoić zupełnie, zawsze coś wynajdzie :rolleyes2: Niemniej bez detektora zachodziłabym w głowę całą noc. Dziś już jest normalnie, rano zakrztusiłam się i maluch chyba się wystraszył, tak kicał :-) :)

Cóż, tydzień się zaczął, zatem udanego dla wszystkich :rolleyes:

Dzisiaj mój dzień nie zaczął się dobrze... Auto odmówiło mi posłuszeństwa i stoi pod szkołą... Muszę jechać do lekarza dwoma autobusami po prostu super

Nie, gdybym miała pełny pęcherz to przy jego uciskaniu na bank bym się zsikala :)

3jgxskjosc311c31.png
Też mam takie obawy :) Nie będę przesadzała z tym piciem :)

reklama
Do góry