reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Myślałam ze mdłości skończą się po 3 miesiącu . A jest jeszcze gorzej : /
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj wiem o czym mówisz [emoji29] ja tez wymiotywalam dniami i nocami... teraz juz tylko czasami mnie zemdli jeszcze...

Mi tez jeszcze zostały :) dzisiaj na 15.30. Zostałam poinformowana, że lekarz życzy sobie pełny pęcherz :eek: też tak miałyście?

Ja dzisiaj zaliczam diabetologa a przy okazji odwiedzę koleżankę w szpitalu dzisiaj ma mieć założony cewnik foleya

Wiec pozytywnych, udanych wizyt Kochane [emoji3]

U nas zimno i mokro brrrr

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak widać nie do końca uspokaja skoro się stresujesz Hope, wystarczy że dziecko śpi, lub ma inne ułożenie i tętno będzie inne, słabsze, niepotrzebny stres. Chociaż nie powiem, też bym chętnie podsluchala co się w brzuchu dzieje.

Niezupełnie, niepokoił mnie brak ruchów, sprawdziłam detektorem, tętno jest słabo słyszalne ale w normie. To mi musiało wystarczyć, po prostu dzidź się jakoś dziwnie ułożył. A wiadomo, kobietę w ciąży trudno zadowolić i uspokoić zupełnie, zawsze coś wynajdzie :rolleyes2: Niemniej bez detektora zachodziłabym w głowę całą noc. Dziś już jest normalnie, rano zakrztusiłam się i maluch chyba się wystraszył, tak kicał :-) :)

Cóż, tydzień się zaczął, zatem udanego dla wszystkich :rolleyes:

Dzisiaj mój dzień nie zaczął się dobrze... Auto odmówiło mi posłuszeństwa i stoi pod szkołą... Muszę jechać do lekarza dwoma autobusami po prostu super

Nie, gdybym miała pełny pęcherz to przy jego uciskaniu na bank bym się zsikala :)

3jgxskjosc311c31.png
Też mam takie obawy :) Nie będę przesadzała z tym piciem :)

reklama
Do góry