reklama
Gosika88
Fanka BB :)
DziękujęO kurcze to nieciekawie... wszystkiego dobrego Gosiu, uważaj na siebie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Można wysłać, przynajmniej u mnie.
Ja mam wizytę we wtorek, wcześniej o tydzień, wszystkie wyniki będą, nie ukrywam, mam stresa. Wizyta bez usg.
Jeszcze się dzieć dziwnie ułożył, ledwo słyszę tętno, ledwo czuję ruchy, stresuje mnie na dokładkę.
Ja mam wizytę we wtorek, wcześniej o tydzień, wszystkie wyniki będą, nie ukrywam, mam stresa. Wizyta bez usg.
Jeszcze się dzieć dziwnie ułożył, ledwo słyszę tętno, ledwo czuję ruchy, stresuje mnie na dokładkę.
Gosika88
Masz detektor tętna? Zastanawiam się nad zakupem.Można wysłać, przynajmniej u mnie.
Dziś mnie coś kilka razy stuknelo pod pępkiem i tak się zastanawiam czy to młody dawał o sobie znać czy było to coś innego.
Hope
podwójna mama :-)
Masz detektor tętna? Zastanawiam się nad zakupem.
Dziś mnie coś kilka razy stuknelo pod pępkiem i tak się zastanawiam czy to młody dawał o sobie znać czy było to coś innego.
Tak mam, polecam, uspakaja Pod pępkiem tak, jeśli nisko, na tym etapie maluszki są max dwa palce nad spojeniem. I tam też znajduje je detektor
Katherine zs
Jak widać nie do końca uspokaja skoro się stresujesz Hope, wystarczy że dziecko śpi, lub ma inne ułożenie i tętno będzie inne, słabsze, niepotrzebny stres. Chociaż nie powiem, też bym chętnie podsluchala co się w brzuchu dzieje.
Ja mam tez od dzis 9 dni do wizytyJa jeszcze musze czekac 10dni do wizyty:\\ masakra:\
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzien dobry dziewczyny u mnie weekend bardzo zajety troche leniwy ale bardzo pozytywny i krolowały białe groszki takie draże śmietankowe szukam jeszcze pomaranczowych ale nie moge znalesc.
Trzymam kciuki za wizyty i badania.
Trzymam kciuki za wizyty i badania.