reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
O kurcze to nieciekawie... wszystkiego dobrego Gosiu, uważaj na siebie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :)

3jgxskjosc311c31.png

Można wysłać, przynajmniej u mnie.

Ja mam wizytę we wtorek, wcześniej o tydzień, wszystkie wyniki będą, nie ukrywam, mam stresa. Wizyta bez usg.

Jeszcze się dzieć dziwnie ułożył, ledwo słyszę tętno, ledwo czuję ruchy, stresuje mnie na dokładkę.

Nie miałam takiej sytuacji ale wydaje mi się ze czemu nie.... u nas trzeba wcześniej się rejestrować a ze to śląskie to trzeba dyskietkę pokazać z NFZ z nr pesel i adresem...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Można wysłać, przynajmniej u mnie.

Ja mam wizytę we wtorek, wcześniej o tydzień, wszystkie wyniki będą, nie ukrywam, mam stresa. Wizyta bez usg.

Jeszcze się dzieć dziwnie ułożył, ledwo słyszę tętno, ledwo czuję ruchy, stresuje mnie na dokładkę.
Masz detektor tętna? Zastanawiam się nad zakupem.
Dziś mnie coś kilka razy stuknelo pod pępkiem i tak się zastanawiam czy to młody dawał o sobie znać czy było to coś innego.

3jgxskjosc311c31.png

Masz detektor tętna? Zastanawiam się nad zakupem.
Dziś mnie coś kilka razy stuknelo pod pępkiem i tak się zastanawiam czy to młody dawał o sobie znać czy było to coś innego.

3jgxskjosc311c31.png

Tak mam, polecam, uspakaja ;) Pod pępkiem tak, jeśli nisko, na tym etapie maluszki są max dwa palce nad spojeniem. I tam też znajduje je detektor ;)

Jak widać nie do końca uspokaja skoro się stresujesz Hope, wystarczy że dziecko śpi, lub ma inne ułożenie i tętno będzie inne, słabsze, niepotrzebny stres. Chociaż nie powiem, też bym chętnie podsluchala co się w brzuchu dzieje.

reklama
Dzien dobry dziewczyny u mnie weekend bardzo zajety troche leniwy ale bardzo pozytywny i krolowały białe groszki takie draże śmietankowe szukam jeszcze pomaranczowych ale nie moge znalesc.
Trzymam kciuki za wizyty i badania.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry