reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A co tu dzisiaj taka cisza? [emoji6] jak zapowiada się kolejny tydzień ? Kto ma lekarza?
Ja we wtorek.. i już jest lekki stres [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jutro na badania ogólne morfologia mocz itd, a w czwartek mam ginekologa :) Juz nie mogę sie doczekać kiedy w końcu zobacze znowu moja kruszynke :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jutro mam gina ale tylko jadę zwolnienie przedłużyć i może wziąć receptę na neoparin refundowany. Potem jadę do roboty zawieźć zwolnienie i zapoznać się z nową kierowniczka bo do mnie dzwoniła :) w końcu wyjdę z domu. Dziś dostałam ochrzan od mamy że tyje. Ciekawe jak mam nie tyc skoro musze siedzieć w domu, ale jutro podpytam czy mogę chociaż na godzinę wychodzic na spacer skoro łożysko się trochę podniosło. W czwartek mam prywatną wizytę i chce potwierdzić plec, sprawdzić jeszcze raz łożysko i podptac o zastrzyki.

3jgxskjosc311c31.png

Wiec udanych wizyt życzę wszystkim [emoji4] Gosiu jeśli można wiedzieć co się dzieje ze musisz w domku siedzieć? Bo chyba mnie tu jeszcze nie było i nie jestem w temacie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki kobitki za odpowiedzi. Jak mieszkalam w PL to moj okulista zawsze powtarzal, ze przy mojej wadzie wzroku (i cisnieniu w oczach) powinnam miec tylko cesarke. Tutaj w UK maja to jednak w nosie, cesarka dla nich to ostatnia mozliwa opcja przy porodzie [emoji52] Musze skonsultowac sie z jakims specjalista, bo kobitka z mojego szpitala nawet jak wspominalam o ryzyku odklejenia siatkowki stwierdzila, ze w UK to nie jest wskazanie do cesarki [emoji33]

Jak juz tak lece z pytaniami, to mam kolejne [emoji23] Farbujecie wlosy (rozjasnianie)? Czekacie do 2-go trymestru, by farbowac? Ja juz mam 15 tydz i nie moge patrzec na moje odrosty [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja ofarbowalam w tamtym tygodniu [emoji6] Rozmawiałam ze swoją fryzjerką i ona twierdzi, że to bezpieczne :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedzieć przy tych gościach i przyznaje się bez bicia wypiłam mały kieliszek sheridans , aż sama mam wyrzuty sumienia teraz ... Ale miałam okropna ochotę tak się na mnie gapił z barku

Ojjj nieładnie alk szkodzi. Jak było??

Ja wczoraj bylam na imieninach. Co za bzdety ludzie płota po alkoholu. A Btw ile go w sobie mieszczą [emoji12]Załamka. Od 22 do 23 co chwile dawałam kuksańca mężowi do wyjścia. Biedak nic nie rozumiał Wiec zamówiłam taksę i go zaprosiłam do domu.

Dzisiaj dzień poza domem - byliśmy na gęsinie[emoji847]

Co do bóli to mnie tez coś boli - mam wrażenie ze kości w okolicy krocza. Dziwne uczucie.

We wtorek mam nadzieje ze podejrze malucha. Rutynowa kontrola.

Co do alku Piwko Bawaria jest pyszne. Nie pije boje się cukru. W poprzedniej ciąży piłam od czasu do czasu [emoji1531]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiec udanych wizyt życzę wszystkim [emoji4] Gosiu jeśli można wiedzieć co się dzieje ze musisz w domku siedzieć? Bo chyba mnie tu jeszcze nie było i nie jestem w temacie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Krwawilam, pojechałam do szpitala i okazało się, że mam łożysko przodujące. Już trochę się podniosło więc nie leżę plackiem a już trochę siedzę, zwiedzam mieszkanie itp ;) ale czekam na zielone światło by wychodzić z domu chociaż na krótki spacer.
Mam mega ochotę na bigos...

3jgxskjosc311c31.png

Do góry