reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny ja piłam Warke a nie Lecha [emoji4] jest 0,0% [emoji4]

Do niedawna nie miałam ochoty ani na alkohol ani na kawę, ale coś się zmieniło, ostatnio wzięłam sobie kilka lyczkow piwa, zaspokoilam smak i od tamtego czasu znowu mnie nie ciągnie, a kawki raz na dzień czy co drugi dzień też nie odmowie. Plus kawy, to ze nie ma zaparć ;)

reklama
Kawę w ciąży odkąd się dowiedziałam wypiłam 1 i nie mam w ogóle smaku na nią...
Obiadów tez nie jadam bo mnie mdli na sam zapach. A dziś na wadze 61 kg wiec zamiast przybierać to straciłam pół kg [emoji20]

Ja w poprzedniej ciąży po 18 tygodniu miałam 1 kg na plus. Teraz czuje, że będzie dużo więcej bo apetyt dopisuje, mdłości nie było, a z powodu krwiaka ruchu mało..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez w ciąży zero alkoholu tylko 0% ale przyznam sie ze jak LilithGoth32 napisała wczoraj o sheridan's to mi ślinka naplynela do ust [emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no ja też nie toleruje alkoholu w ciąży ale jak zobaczyłam że mam jeszcze w barku sheridan's a wszyscy w koło pili drinki to się skusiłam na pół kieliszka ...

Dzisiaj mam bardzo senny dzień...jutro diabetolog myślę że nie będzie zwiększał insuliny bo cukry mam dobre

Czesc dziewczyny:) u nas słoneczko swieci więc wybierzemy sie na spacer..
Ja schudlam juz 3 kg:\ ale nadrabiam na pewno bo mam apetyt i to wieczorem niestety.. Rano nie jem a wieczór pochlaniam wszystko...
Ja alkoholu nie lubie i przed ciaza i teraz. Ale jak komuś sie zechce to rozumiem bo to zachcianka..

Dziewczyny mam pytanie czy jezeli jem 1.5kg mandarynek dziennie od kilku dni to za duzo??bo niby same witaminy a nie potrafie zjeść jednej bo mi malo:\

Ja tez pochlaniam mandarynki ale 1.5 kg to może być za dużo... zebys jakiegoś uczulenia nie dostała... mi się robią swedzace plamy po mandarynkach właśnie- niedawno to skojarzyłam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było :rolleyes: trochę mieliśmy zawirowań z Internetem i trochę was czytalam ale mało teraz postaram się nadrobić zaległości :happy2: widzę dużo nowych majoweczek super że tyle nas już jest :laugh2: prawie każdy już po prenatalnych ale ten czas leci :p u mnie wszystko w porządku też miałam prenatalne w środę przyziernosc 1.5 więc nawet niższe niż w poprzednich dwóch ciażach i maluszek 6.7 cm tak fikal że mąż się śmiał że pewnie będzie 3 synek nam obojętnie aby zdrowy się urodził :blink: Tak jak na początku nie mogłam nic jeść teraz w ciągu 2 tygodni przytylam 1.5 kg a wazylam 43 kg więc czuje różnicę ;-) ;)
f2w3rjjgd1pkzy15.png

Do góry