reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny ja piłam Warke a nie Lecha [emoji4] jest 0,0% [emoji4]

Do niedawna nie miałam ochoty ani na alkohol ani na kawę, ale coś się zmieniło, ostatnio wzięłam sobie kilka lyczkow piwa, zaspokoilam smak i od tamtego czasu znowu mnie nie ciągnie, a kawki raz na dzień czy co drugi dzień też nie odmowie. Plus kawy, to ze nie ma zaparć ;)

reklama
Kawę w ciąży odkąd się dowiedziałam wypiłam 1 i nie mam w ogóle smaku na nią...
Obiadów tez nie jadam bo mnie mdli na sam zapach. A dziś na wadze 61 kg wiec zamiast przybierać to straciłam pół kg [emoji20]

Ja w poprzedniej ciąży po 18 tygodniu miałam 1 kg na plus. Teraz czuje, że będzie dużo więcej bo apetyt dopisuje, mdłości nie było, a z powodu krwiaka ruchu mało..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez w ciąży zero alkoholu tylko 0% ale przyznam sie ze jak LilithGoth32 napisała wczoraj o sheridan's to mi ślinka naplynela do ust [emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no ja też nie toleruje alkoholu w ciąży ale jak zobaczyłam że mam jeszcze w barku sheridan's a wszyscy w koło pili drinki to się skusiłam na pół kieliszka ...

Dzisiaj mam bardzo senny dzień...jutro diabetolog myślę że nie będzie zwiększał insuliny bo cukry mam dobre

Czesc dziewczyny:) u nas słoneczko swieci więc wybierzemy sie na spacer..
Ja schudlam juz 3 kg:\ ale nadrabiam na pewno bo mam apetyt i to wieczorem niestety.. Rano nie jem a wieczór pochlaniam wszystko...
Ja alkoholu nie lubie i przed ciaza i teraz. Ale jak komuś sie zechce to rozumiem bo to zachcianka..

Dziewczyny mam pytanie czy jezeli jem 1.5kg mandarynek dziennie od kilku dni to za duzo??bo niby same witaminy a nie potrafie zjeść jednej bo mi malo:\

Ja tez pochlaniam mandarynki ale 1.5 kg to może być za dużo... zebys jakiegoś uczulenia nie dostała... mi się robią swedzace plamy po mandarynkach właśnie- niedawno to skojarzyłam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było :rolleyes: trochę mieliśmy zawirowań z Internetem i trochę was czytalam ale mało teraz postaram się nadrobić zaległości :happy2: widzę dużo nowych majoweczek super że tyle nas już jest :laugh2: prawie każdy już po prenatalnych ale ten czas leci :p u mnie wszystko w porządku też miałam prenatalne w środę przyziernosc 1.5 więc nawet niższe niż w poprzednich dwóch ciażach i maluszek 6.7 cm tak fikal że mąż się śmiał że pewnie będzie 3 synek nam obojętnie aby zdrowy się urodził :blink: Tak jak na początku nie mogłam nic jeść teraz w ciągu 2 tygodni przytylam 1.5 kg a wazylam 43 kg więc czuje różnicę ;-) ;)
f2w3rjjgd1pkzy15.png

Do góry