reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja tak na szybko. Dzidzia zdrowa. Ryzyko wad bardzo niskie. Tylko preeklampsja może się pojawić ale mam się nie martwić tym tylko kontrolować i gin mówił żebym kontrolowała wody płodów i masę dziecka bo miesniaki mogą pobierać krew. No i przeziernosc 1,7 mm. I najważniejsze. Dziewczynka [emoji4][emoji4][emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Uo ale się objadlam pancakes :) mąż kazał mi już urodzić i iść do pracy eh

3jgxskjosc311c31.png
Powiedz mu, że to dopiero początek :biggrin2: później będzie potrzeba więcej pancakes-ów :-D

Ja tak na szybko. Dzidzia zdrowa. Ryzyko wad bardzo niskie. Tylko preeklampsja może się pojawić ale mam się nie martwić tym tylko kontrolować i gin mówił żebym kontrolowała wody płodów i masę dziecka bo miesniaki mogą pobierać krew. No i przeziernosc 1,7 mm. I najważniejsze. Dziewczynka [emoji4][emoji4][emoji4]

Super :) uspokojona?

reklama
cześć dziewczyny ! gratuluję wszystkim udanych wizyt ! cały tydzień mnie tu nie było tyle mam na głowie, ostatni raz udzielałam się w środę po penatralnych, dziś tu wpadłam i patrzę, zowu nie ma bata żebym wszystko nadrobiła :O haha, dziś byłam u swojego ginekologa no i jestem przeszczęśliwa, powiedział, że na 70% będzie dziewczynka <3 dzidziuś taki ruchliwy, że masakra no i pierwszy raz wszedł ze mną mój narzeczony taki przejęty był, że aż nie wierzyłam, a jak serduszka słuchał, przesyłam szczęśliwa buziaczki i życzę spokojnej nocy ! :*

Do góry