reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Teraz to raczej niewiele spacerowek nie ma opcji odwrocenia przodem do siebie...
My akurat mamy wozek 2 w 1 i jestem z niego zadowolona. W gondoli Zosia jezdzila 6 miesiecy, pozniej byla zbyt ciekawa swiata i nie bylo opcji, zeby jezdzila tak dalej.
Wozek jest w jasnoszarym kolorze, jeszcze ani razu nie bylo potrzeby prania;)
Teraz to jeszcze nie wiem jak rozwiazemy problem spacerow z dwojgiem dzieci, ale gdyby bylo jedno, to na pewno bysmy nie kupowali zadnej paraski etc tylko do konca uzywali spacerowki od kompletu 2 w 1. To byla dobra inwestycja:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry.
Kciuki za wizyty I czekam.na relacje.
My nie wiemy co zrobic w temacie wozka. Mamy klasyczny roan marita po dwojce dzieci. Idealny na nasze wiejskie wertepy. Ale juz troche wysluzony.....chcialoby sie cos nowszego ale wiem ze bylby to podobny typ co mamy, czyli wozek terenowy typowo. Poza tym czwartego nie planujemy....no ale mozna sprzedac. Przydalaby sie tez dostawka dla srednirj bo nie widze upilnowania jej na ulicy jak biega na.nozkach poza tym.nir wiem ile da rade przejsc....Ehhhh.....

Ja mam prenatalne we czwartek o 17:30 ale pewnie bedzie obsuwa czasowa. Nie nastawiam sie na poznanie plci, poza tym na tym etapie zdarzaja sie pomylki.

Milego dnia.

Dziewczyny, a jak Wy odczuwacie ruchy maleństwa? Ja właśnie czekam u dentysty i trochę się stresuję więc nie wiem czy to niepokój czy coś poczułam. Takie laskotanie z mrowieniem i lekkimi ukluciami. Jestem w końcówce 15 tygodnia ale to chyba za wcześnie na pierwszą ciążę... W czwartek mam nadzieję dowiedzieć się jaka płeć.. I pytanie czy to już byłoby wiarygodne :)? Ja już mam trochę zorganizowanych ubranek, wanienkę i cały czas rozglądam się za lozeczkiem, wózkiem, przewijakiem. Nie wiem co jest ważne w wózku oraz foteliku samochodowym.. Czy to prawda że nie wypisza że szpitala bez takiego fotelika?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, a jak Wy odczuwacie ruchy maleństwa? Ja właśnie czekam u dentysty i trochę się stresuję więc nie wiem czy to niepokój czy coś poczułam. Takie laskotanie z mrowieniem i lekkimi ukluciami. Jestem w końcówce 15 tygodnia ale to chyba za wcześnie na pierwszą ciążę... W czwartek mam nadzieję dowiedzieć się jaka płeć.. I pytanie czy to już byłoby wiarygodne :)? Ja już mam trochę zorganizowanych ubranek, wanienkę i cały czas rozglądam się za lozeczkiem, wózkiem, przewijakiem. Nie wiem co jest ważne w wózku oraz foteliku samochodowym.. Czy to prawda że nie wypisza że szpitala bez takiego fotelika?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
W foteliku, żeby był robiony przez firmę od fotelików a nie wózków ;) żeby miał testy- ADAC i test plus. Jest taki fb i blog 8gwiazdek i tyłem.pl skarbnica wiedzy o fotelikach- prowadzone przez ekspertów

Holter ciśnienia zarejestrował różne od wysokich do w miarę niskich ... Powiedziała mi lekarka na obchodzie że jeżeli te ciśnienia będą ciągle ale to cały czas pożywek 140/90 za każdym razem a nie co drugi trzeci pomiar to wtedy będą wdrażać leczenie i że na pewno będę wtedy w szpitalu. Jak na razie jest tak że przyszłam z wysokim ciśnieniem a leżę z wysokim cukrem.

Jaki masz cukier???

My tez się zdecydowaliśmy na klasyczny emmljunga najpewniej. Byle gondolka długa. Fotelik dla mnie na bank z baza. Ułatwia montaż fotela i jest solidnie przypięty isofixem w miejscu. Na zakupy sporadycznie wyciągałam nosidełko a tak to zawsze przekładałam dziecia do gondoli lub spacerówki na płasko - bo wydawało mi się to niekomfortowe i nienaturalne spacerować w foteliku. Spacerówkę mamy mclarena techno i jest leciutka, rozkładana na płasko. Nie sprzedałam bo liczę nadal ze się przyda przy 2.
Idę robić placki bo się zaczytałam.
Kciuki ściągnięte [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jaki masz cukier???

My tez się zdecydowaliśmy na klasyczny emmljunga najpewniej. Byle gondolka długa. Fotelik dla mnie na bank z baza. Ułatwia montaż fotela i jest solidnie przypięty isofixem w miejscu. Na zakupy sporadycznie wyciągałam nosidełko a tak to zawsze przekładałam dziecia do gondoli lub spacerówki na płasko - bo wydawało mi się to niekomfortowe i nienaturalne spacerować w foteliku. Spacerówkę mamy mclarena techno i jest leciutka, rozkładana na płasko. Nie sprzedałam bo liczę nadal ze się przyda przy 2.
Idę robić placki bo się zaczytałam.
Kciuki ściągnięte [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miałam emmę dla córki- wózek ideał pomijając wagę, ale coś za coś. Gdyby nie kwestia miejsca w bagażniku przy dwójce, to bym się nie zastanawiała nad innym. Płaczę za tym wózkiem z tęsknoty

Do góry