reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Raz wrzucilam jej rzeczy do worka tylko postawiłam w rogu pokoju. Jak czegoś szukala to wyrzuciła wszystko na środek pokoju z tej złości. Wiec widać tak już zostanie. Co do mojego faceta to naprawdę staje w mojej obronie jak lew. Nie tylko przed nią ale Też przed swoją matką. Jestem mu za to wdzięczna bardzo.

Masz wspanialego faceta [emoji5].mam nadzieje ze jakos sie ulozy sytuacja z malolata ktora widocznie czuje sie juz wielce dorosla.Ty sie staraj nie denerwowac chodz wiem ze to trudne ale malenstwo odczowa nastroj mamy

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co robi, jak nie chodzi do szkoly? Pracuje gdzies? Zarabia na siebie w jakimkolwiek stopniu?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Masz wspanialego faceta [emoji5].mam nadzieje ze jakos sie ulozy sytuacja z malolata ktora widocznie czuje sie juz wielce dorosla.Ty sie staraj nie denerwowac chodz wiem ze to trudne ale malenstwo odczowa nastroj mamy

Staram się ale czasem jest ciężko.
To fakt ze trafiłam na prawdziwego przyjaciela na osobę na którą zawsze mogę liczyć który codziennie powtarza mi ze jestem dla niego całym światem i ze kocha mnie nad życie.
A co robi, jak nie chodzi do szkoly? Pracuje gdzies? Zarabia na siebie w jakimkolwiek stopniu?

Latem pracowała. Nie potrafi szanować pieniądza bo wydaje je na pierdoly. Miała urodziny 1 listopada i dostała łącznie 230 zł i po 2 dniach juz jest bez pieniędzy. Odkąd ja jestem to otwieram oczy ojcu na wiele rzeczy bo potrafiła mu klamac prosto w oczy ze np potrzebuje pieniądze na książki do szkoły a brała je dla siebie itp. Teraz nie ma tak łatwo.

Ps. Zjadłam budyn czekoladowy z sokiem malinowym i jestem szczęśliwa [emoji4]

Staram się ale czasem jest ciężko.
To fakt ze trafiłam na prawdziwego przyjaciela na osobę na którą zawsze mogę liczyć który codziennie powtarza mi ze jestem dla niego całym światem i ze kocha mnie nad życie.

Latem pracowała. Nie potrafi szanować pieniądza bo wydaje je na pierdoly. Miała urodziny 1 listopada i dostała łącznie 230 zł i po 2 dniach juz jest bez pieniędzy. Odkąd ja jestem to otwieram oczy ojcu na wiele rzeczy bo potrafiła mu klamac prosto w oczy ze np potrzebuje pieniądze na książki do szkoły a brała je dla siebie itp. Teraz nie ma tak łatwo.

Ps. Zjadłam budyn czekoladowy z sokiem malinowym i jestem szczęśliwa [emoji4]

I tak trzymac, trzeba się cieszyć każda miła chwilą :) też sobie później zrobię :tak:

Ja sie nie znam moze na wychowaniu 17latkow, ale nie dawalabym jej pieniedzy do reki. Jak chce ksiazki czy potrzebuje cos innego, mozecie z nia jechac kupic. Na inne przyjemnosci np telefon, niech zarobi. Za chwile bedzie pelnoletnia, to obawiam sie ze zostaniecie z nieukiem i darmozjadem w domu, ktoremu jeszcze trzeba uslugiwac. Poza tym skoro to tego chlopaka lata, to jeszcze moze zajac w ciaze...
kazdy mial kiedys 17 lat i robil glupoty, ale wszystko ma swoje granice;)

A ja ugotowalam pomodorowa najem sie po uszy i budyn tez sobie zrobie a co mi tam [emoji4]

Ja sie nie znam moze na wychowaniu 17latkow, ale nie dawalabym jej pieniedzy do reki. Jak chce ksiazki czy potrzebuje cos innego, mozecie z nia jechac kupic. Na inne przyjemnosci np telefon, niech zarobi. Za chwile bedzie pelnoletnia, to obawiam sie ze zostaniecie z nieukiem i darmozjadem w domu, ktoremu jeszcze trzeba uslugiwac. Poza tym skoro to tego chlopaka lata, to jeszcze moze zajac w ciaze...
kazdy mial kiedys 17 lat i robil glupoty, ale wszystko ma swoje granice;)

Dawalismy jej tabletki antykoncepcyjne bo byłam z nią u ginekologa to zamiast je połyka to chowala w pokoju za dekoderem. Jest niezrownowazona. W chwili gdy skończy 18 lat to wie ze musi wybierać albo nauka albo praca.
A co do pieniędzy to my juz nie dajemy tylko babcia wciąż po kryjomu jej daje co chwila. A na dodatek pali i potrafiła ojcu kraść papierosy czy pieniądze z portfela. Teraz mamy szafę zamykana na kłódkę żeby chować tam papierosy czy portfele na noc.
To jest książka do napisania..

Ps. Teraz zajadam lody koral koktajlowe [emoji7]

reklama
Do góry