reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
klaslaw1987
Katherine zs
To rzeczywiście problem... Współczuję, na pewno ci ciężko, tym bardziej że w ciąży jesteś. Chyba nie ma na to rady, trzymam kciuki żeby oprzytomniala i zaczęła zachowywać się w porządku w stosunku do was.
klaslaw1987
Wątpliwe to raczej. Może jak się dowie o ciąży to trochę się zmieni ale nie wiem. Staram się ją w takich sytuacjach ignorować ale to nie jest łatweTo rzeczywiście problem... Współczuję, na pewno ci ciężko, tym bardziej że w ciąży jesteś. Chyba nie ma na to rady, trzymam kciuki żeby oprzytomniala i zaczęła zachowywać się w porządku w stosunku do was.
LilithGoth32
tysia123
Wirus =jelitowka. Kasia wymiotowala w nocy z wtorku na srode, mnie gonilo druga strona od wczoraj popoludnia a aga rzygala od 3 w nocy.....
Klaslaw, a nie da sie dziewczyn oddzielic. Ja bym na pewno nie sprzatala.
U mnie starsza corka w 56 to chyba tylko w szpitalu byla bo utodzila sie 3960 , mlodsza zapowiadala sie tak samo wiec nie planowalamm ubran ponizej 62 ale jak okazalo sie ze nie donosze jej do twrminu to kilka ciuszkow kupilam. Urodzila sie w 37 tc z waga 3390 I tez doslownie ze 2 tygodnie pochodzila w 56.
U mnie starsza corka w 56 to chyba tylko w szpitalu byla bo utodzila sie 3960 , mlodsza zapowiadala sie tak samo wiec nie planowalamm ubran ponizej 62 ale jak okazalo sie ze nie donosze jej do twrminu to kilka ciuszkow kupilam. Urodzila sie w 37 tc z waga 3390 I tez doslownie ze 2 tygodnie pochodzila w 56.
klaslaw1987
Tez próbowaliśmy to potrafiła drzwi rozwalić i szyby pekaly...
Wirus =jelitowka. Kasia wymiotowala w nocy z wtorku na srode, mnie gonilo druga strona od wczoraj popoludnia a aga rzygala od 3 w nocy.....
Nie możemy rozdzielić ich bo pozostałe pokoje są na piętrze i młoda się tam boi sama a starszej tam nie damy bo jest tam osobne wejście i byśmy w ogóle nie mieli nad nią kontroli...
Wspolczuje Ci troche patowa sytuacja ja mam syna z autyzmem i mam z nim czasem troche problemow ale wiem ze to z powodu choroby reaguje tak a nie inaczej chodz musze walczyc z nauczycielami ktozy tego nie rozumieja to mnie czasem wykancza nerwy mi siadaja wiec wiem jak Tobie musi byc ciezko w sumie wam bo widze ze tata jest za toba i to w tej calej sytuacji ogromny plus bo tak to bylo by jeszcze gorzej.
Moze zamiast sprzatac wsadzcie jej rzeczy ktore leza wszedzie w worki na smieci i zaniescie do garazu czy gdzies i niech nosi to co zostalo.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
klaslaw1987
Raz wrzucilam jej rzeczy do worka tylko postawiłam w rogu pokoju. Jak czegoś szukala to wyrzuciła wszystko na środek pokoju z tej złości. Wiec widać tak już zostanie. Co do mojego faceta to naprawdę staje w mojej obronie jak lew. Nie tylko przed nią ale Też przed swoją matką. Jestem mu za to wdzięczna bardzo.Wspolczuje Ci troche patowa sytuacja ja mam syna z autyzmem i mam z nim czasem troche problemow ale wiem ze to z powodu choroby reaguje tak a nie inaczej chodz musze walczyc z nauczycielami ktozy tego nie rozumieja to mnie czasem wykancza nerwy mi siadaja wiec wiem jak Tobie musi byc ciezko w sumie wam bo widze ze tata jest za toba i to w tej calej sytuacji ogromny plus bo tak to bylo by jeszcze gorzej.
Moze zamiast sprzatac wsadzcie jej rzeczy ktore leza wszedzie w worki na smieci i zaniescie do garazu czy gdzies i niech nosi to co zostalo.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom