reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dlaczego chcesz zrezygnować z Pregna plus? Ja właśnie mam zakupić sobie witaminki bo do tej pory mój gin nie kazał mi nic łykać poza kwasem foliowym. I zastanawiam się jakie są najlepsze?
Mnie brzuch bolał często do 8 tc - teraz bardziej jest to uczucie ciągnięcia. ;)

Ja w pierwszej ciąży brałam Femibion i sobie chwale. Wyniki miałam super całą ciąże [emoji6] tam jest też kwas foliowy w formie metylowanej co mnie mocno przekonuje

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5e1p2n4i.png

reklama
Sredec, mnie boli brzuch jak nie zjem o odpowiedniej porze lub jak za duzo robie w ciagu dnia - chodze, nosze etc. Co do spania na boku to to dopiero pozniej;) w drugiej polowie ciazy. Chociaz ja spalam i na lewym boku i na prawym. Nie dalabym rady inaczej. Natomiast na plecach bardzo ciezko mi sie oddychalo.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dlaczego chcesz zrezygnować z Pregna plus? Ja właśnie mam zakupić sobie witaminki bo do tej pory mój gin nie kazał mi nic łykać poza kwasem foliowym. I zastanawiam się jakie są najlepsze?
Mnie brzuch bolał często do 8 tc - teraz bardziej jest to uczucie ciągnięcia. ;)

Rezygnuje bez większego powodu. Z tego co czytalam ma większą zawartość kwasu dha. Zobaczymy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Hej dziewczyny:)
Ja biore Omegamed Optima DHA i nie mam problemu z polykaniem bardzo lubie te witaminy ale zastanawiam sie teraz nad kupnem Prenatalu Duo. A dzisiaj to mialam akcje przestraszylam sie szczura w piwnicy tak piszczalam ze masakra i tesciowa jak zwykle z glupimi przesadami ze nie moge sie przestraszyc w ciazy masakrao_O

Hej dziewczyny:)
Ja biore Omegamed Optima DHA i nie mam problemu z polykaniem bardzo lubie te witaminy ale zastanawiam sie teraz nad kupnem Prenatalu Duo. A dzisiaj to mialam akcje przestraszylam sie szczura w piwnicy tak piszczalam ze masakra i tesciowa jak zwykle z glupimi przesadami ze nie moge sie przestraszyc w ciazy masakrao_O
Ja tez zastanawiam sie jakie witaminy teraz brac hm...biore Prenatal uno i mysle jakie teraz zakupic

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za podpowiedzi
Ja teraz biorę właśnie ten kwas foliowy, ale w połączeniu z metafolinem 400/400.
Także skończę opakowanie i zakupię pewnie wg. sugestii lekarza Pregna Plus i Pregna Plus DHA.

Czy wy w 10tc też nie miałyście na nic siły? Od 7 próbuje wstać sprzed tv 8-)

reklama
Do góry