klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejjjHej dziewczyny Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam, że mogę już dołączyć na forum
Wg. wczorajszego badania USG termin na 29.05.2018
Przykro mi... jeszcze dzis rano przeszukiwałam forum w poszukiwaniu wieści o Tobie... powodzenia!!Dziewczyny kochane, nie odzywałam się, bo 23.09 straciłam swojego Aniołka. Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Ja mam pozwolenie na starania, bo wszystko sie wygoiło dobrze po zabiegu, a osychicznie tez jestem gotowa.
Witajcie dziewczyny,
Gratulacje udanych wizyt
Chcialam Was o cos zapytac. Wydaje mi sie ze ten temat juz sie pojawil ale go nie znalazlam. Chodzi mi o problem z połykaniem witamin. Najwiekszy problem mam z pregna DHA. Mam fobie od dzieciństwa. Zaksztusilam sie kiedys tabletka i nie jestem w stanie jej polknac( przegryzanie jej powoduje odruch wymiotny czy stosujecie jakis preparat inny z DHA? Wypróbuje wszystko.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miło to slyszeć, ze pamiętałaś. Dziekuje, przyda się ❤ jak znowu sie uda, dam Wam znaćPrzykro mi... jeszcze dzis rano przeszukiwałam forum w poszukiwaniu wieści o Tobie... powodzenia!!
Czekamy na szybkie infoMiło to slyszeć, ze pamiętałaś. Dziekuje, przyda się ❤ jak znowu sie uda, dam Wam znać
Ja mam ten sam problem.. wlasnie dziś wzięłam ostatnia tabletkę Femibion 1 ( oczywiście gryzłam), a teraz czekam mnie Femibion 2 i kapsułki dha.. myśle, czy po prostu ich nie wylewać na łyżeczkę i tak brać.. spróbuje jutro połknąć ale jak nie dam rady to będę wylewać na łyżeczkę [emoji12]
@DAGA, trzymaj się kochana i powodzenia w staraniach !! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom