reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny kochane, nie odzywałam się, bo 23.09 straciłam swojego Aniołka. Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Ja mam pozwolenie na starania, bo wszystko sie wygoiło dobrze po zabiegu, a osychicznie tez jestem gotowa.
Przykro mi...:( jeszcze dzis rano przeszukiwałam forum w poszukiwaniu wieści o Tobie... powodzenia!!

Witajcie dziewczyny,
Gratulacje udanych wizyt :)
Chcialam Was o cos zapytac. Wydaje mi sie ze ten temat juz sie pojawil ale go nie znalazlam. Chodzi mi o problem z połykaniem witamin. Najwiekszy problem mam z pregna DHA. Mam fobie od dzieciństwa. Zaksztusilam sie kiedys tabletka i nie jestem w stanie jej polknac( przegryzanie jej powoduje odruch wymiotny :( czy stosujecie jakis preparat inny z DHA? Wypróbuje wszystko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam ten sam problem.. wlasnie dziś wzięłam ostatnia tabletkę Femibion 1 ( oczywiście gryzłam), a teraz czekam mnie Femibion 2 i kapsułki dha.. myśle, czy po prostu ich nie wylewać na łyżeczkę i tak brać.. spróbuje jutro połknąć ale jak nie dam rady to będę wylewać na łyżeczkę [emoji12]

@DAGA, trzymaj się kochana i powodzenia w staraniach !! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5e1p2n4i.png

reklama
Ja mam ten sam problem.. wlasnie dziś wzięłam ostatnia tabletkę Femibion 1 ( oczywiście gryzłam), a teraz czekam mnie Femibion 2 i kapsułki dha.. myśle, czy po prostu ich nie wylewać na łyżeczkę i tak brać.. spróbuje jutro połknąć ale jak nie dam rady to będę wylewać na łyżeczkę [emoji12]

@DAGA, trzymaj się kochana i powodzenia w staraniach !! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5e1p2n4i.png

Basia daj znac jak poszlo z febimion 2. Ciekawa jestem czy smak jest znośny :/

Daga myślałam ostatnio o Tobie :( sciskam mocno i powodzenia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry