reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Trzymajcie w takim razie mocno kciuki za ten cykl :) i kolejne w razie potrzeby tez ;)

Trzymam kciuki:) zagladaj do nas:)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Ja mam ten sam problem.. wlasnie dziś wzięłam ostatnia tabletkę Femibion 1 ( oczywiście gryzłam), a teraz czekam mnie Femibion 2 i kapsułki dha.. myśle, czy po prostu ich nie wylewać na łyżeczkę i tak brać.. spróbuje jutro połknąć ale jak nie dam rady to będę wylewać na łyżeczkę [emoji12]

@DAGA, trzymaj się kochana i powodzenia w staraniach !! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5e1p2n4i.png
A bierzesz tylko Feminizm, czy coś jeszcze?

oar8csqvi9z0vn00.png

Dzień dobry [emoji4]
Kolejny pochmurny i deszczowy dzień przed nami.
Polezalam dziś z moim do 8.00 w lozeczku. Aż miło tak się polenic we dwoje. Bajka [emoji7]
I nasluchac się tylu ciepłych słów z rana...

Dzień dobry [emoji4]
Kolejny pochmurny i deszczowy dzień przed nami.
Polezalam dziś z moim do 8.00 w lozeczku. Aż miło tak się polenic we dwoje. Bajka [emoji7]
I nasluchac się tylu ciepłych słów z rana...

Dzien dobry pogoda niestety brzydka
ja jutro sie polenie we dwoje bo dzis moj ukochany do pracy szedl ale za to ja sie polenilam syn spedza weekend u taty wczoraj wieczorem go zawiezlismy tak ze ja jeszcze w pizamce [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry pogoda niestety brzydka
ja jutro sie polenie we dwoje bo dzis moj ukochany do pracy szedl ale za to ja sie polenilam syn spedza weekend u taty wczoraj wieczorem go zawiezlismy tak ze ja jeszcze w pizamce [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz sklep zaliczyłam i będę przygotowywać obiad bo jak wróci to jadę na zakupy.
A popołudnie znów całe dla siebie [emoji4]

Nasze dziewczyny tez poza domem i koleżanek śpią wiec mogliśmy jak kiedyś poszaleć we dwoje hehe

Ja zamówiłam sobie suplementacje mama dha premium plus. Ktos tu na forum ogolnym porownywal kilka tabsow i polecał te. Do tej pory lykalam pregna plus ale myslalam przejść na cos innego. A doktora mam za 2 tyg dopiero by zapytac. Tabletki za 3 dni sie kończa.
Dzis w planie knedle ze sliwkami:))) jeszcze nie robilam.. Dawno temu probowalam ale zniechexilam sie bo ciasto mi sie rozwalilo. No cóż,do 3x sztuka sie mówi :)
Czy Was też wieczorami codziennie boli brzuch? Czasem mam już dość tego brzuchowego i cyckowego bolu:( ale wtedy sobie tłumacze ze i tak nie mam do narzekać, sa gorsze objawy:) zdarza mi sie czasem tez ze coś nagle ukluje w klatce piersiowej np jak leze na boku.. Wy juz stosujecie zasade spania tylko na lewym boku? Ja póki co jesscze na prawym lewym i plecach leżę ale nie wiem czy moge...poluje na te poduszke ciazowa ale cały czas zastanawiam sie nad jej praktycznościa...
Miłej soboty! Uwielbiam poranki sobotnie (nawrt takie brzydkie) bo jeszcze caly weekend jest przede mna:)
Miłego!!

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Ja zamówiłam sobie suplementacje mama dha premium plus. Ktos tu na forum ogolnym porownywal kilka tabsow i polecał te. Do tej pory lykalam pregna plus ale myslalam przejść na cos innego. A doktora mam za 2 tyg dopiero by zapytac. Tabletki za 3 dni sie kończa.
Dzis w planie knedle ze sliwkami:))) jeszcze nie robilam.. Dawno temu probowalam ale zniechexilam sie bo ciasto mi sie rozwalilo. No cóż,do 3x sztuka sie mówi :)
Czy Was też wieczorami codziennie boli brzuch? Czasem mam już dość tego brzuchowego i cyckowego bolu:( ale wtedy sobie tłumacze ze i tak nie mam do narzekać, sa gorsze objawy:) zdarza mi sie czasem tez ze coś nagle ukluje w klatce piersiowej np jak leze na boku.. Wy juz stosujecie zasade spania tylko na lewym boku? Ja póki co jesscze na prawym lewym i plecach leżę ale nie wiem czy moge...poluje na te poduszke ciazowa ale cały czas zastanawiam sie nad jej praktycznościa...
Miłej soboty! Uwielbiam poranki sobotnie (nawrt takie brzydkie) bo jeszcze caly weekend jest przede mna:)
Miłego!!

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Dlaczego chcesz zrezygnować z Pregna plus? Ja właśnie mam zakupić sobie witaminki bo do tej pory mój gin nie kazał mi nic łykać poza kwasem foliowym. I zastanawiam się jakie są najlepsze?
Mnie brzuch bolał często do 8 tc - teraz bardziej jest to uczucie ciągnięcia. ;)

reklama
Do góry