reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja się właśnie wczoraj wieczorem zastanawiałam, czy wszystko ok, bo dawno Dagi tu nie było.
Dziewczyny kochane, nie odzywałam się, bo 23.09 straciłam swojego Aniołka. Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Ja mam pozwolenie na starania, bo wszystko sie wygoiło dobrze po zabiegu, a osychicznie tez jestem gotowa.

reklama
Dziewczyny kochane, nie odzywałam się, bo 23.09 straciłam swojego Aniołka. Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Ja mam pozwolenie na starania, bo wszystko sie wygoiło dobrze po zabiegu, a osychicznie tez jestem gotowa.
Strasznie mi przykro. :( Ale pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny.
Dasz radę - ja przeżyłam to samo i jak widzisz jestem drugi raz w ciąży i wszystko idzie na chwile obecną w dobrym kierunku ;)
Grunt to pozytywne nastawienie !!!

Hej dziewczyny! Pogoda nie powala tym bardziej ze dopiero pracę zaczynam :( a wiekszosc ma weekend :D
Odebralam dzis wyniki pappa i... Chyba jest dobrze :) z prenatalnych usg w normie, wolne beta chyba ok pappa tez mysle bo oczywiście parametry mi nic nie mowia jedynie opis ze nie wykryto aberracji chromosomowych czy jakos tak.. :) czyli chyba dobrze:)
Myślałam ze to najważniejsze badanie a podobno ważniejsze jest polowkowe, czyli znowu może sie cos okazac nie tak?
Pozdrawiam :)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Gratulacje powizytowe @sredec1982

Cześć Dagaa cieszę się ze się odezwałas. Powodzenia życzę

@klaslaw1987 masz ciężka nogę [emoji2]w 1 h i 4 min to bardzo dobry czas. Mac z tobą Klaudia nie zbankrutuje [emoji3]
Smacznego

Tez się najadłam -sałatka z rukolą i kurczak gotowany z odrobina kaszy gryczanej. Szaleństwo [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powodzenia. Po stracie łatwo zajść szybko w ciążę- u mnie tak było. Życzę, by szybko i szczęśliwie się udało

@klaslaw1987 masz ciężka nogę [emoji2]w 1 h i 4 min to bardzo dobry czas. Mac z tobą Klaudia nie zbankrutuje [emoji3]
Smacznego

Tez się najadłam -sałatka z rukolą i kurczak gotowany z odrobina kaszy gryczanej. Szaleństwo [emoji7]

U mnie podobnie- sałatka z rukolą i pierś z fetą i suszonymi pomidorami- pycha

Dziękuje dziewczyny. Wierze, ze bedzie dobrze. Nie zalamuje sie, trzeba dzialac i tyle :) wybaczcie, ale nie bede sie tu udzielac, bo jak pomysle, ze to ja zalozylam ten wątek to.jakos tak mimo wszystko mi przykro. Życze każdej z was cudownych chwil z.maluchami w brzuszkach i dotrwania do dnia porodu! Buziaki! :)

Bardzo mi przykro [emoji22]
Trzymaj się [emoji4]

Smacznego

Co racja to racja. McDonald's ma ze mną dobrze [emoji23]
A co do jazdy to owszem potrafię przycisnąć [emoji4]
Lubie szybka jazdę samochodem ale tylko gdy jadę sama...

Bardzo mi przykro [emoji22]
Trzymaj się [emoji4]

Co racja to racja. McDonald's ma ze mną dobrze [emoji23]
A co do jazdy to owszem potrafię przycisnąć [emoji4]
Lubie szybka jazdę samochodem ale tylko gdy jadę sama...

Klaudia ty już nie jeździsz sama [emoji854]masz pasażera w brzuchu. Zwolnij [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Blondynka1988 dokładnie o to mi chodziło
Ja nie wiem, z tego co widzę to Was wszystkie bierze bardziej na „konkrety” typu MacD czy bigosu etc a ja finalnie zawsze ląduje z czymś słodkim :oops:
Przed chwilą upichciłam na kolację gofry ‍♀️:p

Załączniki

• 0A15F48F-49FC-444E-B35F-B5CCA989EAE4.jpeg
    0A15F48F-49FC-444E-B35F-B5CCA989EAE4.jpeg
    381,8 KB · Wyświetleń: 69
Do góry