reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny.
Gratulacje udanych wizyt i ślicznych zdjęć. Mnie wizyta ominie w piątek.
Nadal leżę i wymiotuje jak szewc nie wiedzą jak mi pomóc. Jem i śpię i rzygam na przemian. Cały dzień podłączona pod kroplówki.
Tego się obawiałam tak w pierwszej, ciąży przechodzę.
Jetkaa współczuję biedna psinka.
Klaudia a ty ciągle o tym jedzeniu ;-)
Ja w 1trym schudłam 6kg a potem przytyłam ok.20kg. waga mi szybko zleciała już po porodzie ok 6kg a potem jak karmiłam to reszta niestety jak poszłam do pracy to ok9 kg miałam nadwagi. Siedziący tryb i słabsza już przemiana.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tęsknię za rodziną i córeczką. Dzisiaj mamy z mężem 4 rocznicę ślubu, ma przyjechać za chwilę ale boję się o niego bo mam prawko dopiero od dwóch tygodni a trasa jest ruchliwa i wąska. Kori nie chce rozmawiać ze mną przez telefon.

Tęsknię za rodziną i córeczką. Dzisiaj mamy z mężem 4 rocznicę ślubu, ma przyjechać za chwilę ale boję się o niego bo mam prawko dopiero od dwóch tygodni a trasa jest ruchliwa i wąska. Kori nie chce rozmawiać ze mną przez telefon.

Poradzi sobie, każdy kiedyś się uczył :) a panowie mają dryg do prowadzenia auta. Musisz być dzielna :*

3jgxskjosc311c31.png

Hej dziewczyny.
Gratulacje udanych wizyt i ślicznych zdjęć. Mnie wizyta ominie w piątek.
Nadal leżę i wymiotuje jak szewc nie wiedzą jak mi pomóc. Jem i śpię i rzygam na przemian. Cały dzień podłączona pod kroplówki.
Tego się obawiałam tak w pierwszej, ciąży przechodzę.
Jetkaa współczuję biedna psinka.
Klaudia a ty ciągle o tym jedzeniu ;-)
Ja w 1trym schudłam 6kg a potem przytyłam ok.20kg. waga mi szybko zleciała już po porodzie ok 6kg a potem jak karmiłam to reszta niestety jak poszłam do pracy to ok9 kg miałam nadwagi. Siedziący tryb i słabsza już przemiana.

Biedna Ty. Dasz rade chociaż ciężko masz...

Ja ciągle o jedzeniu? No co Ty [emoji6]

Oolcia gratulacje i sliczne zdjecie!

Ja wrocilam wlasnie od babci najedzona pierogami i z pierogami na wynos. Szczerze mowiac, to leza mi teraz na zoladku [emoji23]
Zosia sie wybawila z dziadkami. Jeszcze 40 min i kapiel, to w koncu odpoczne;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Oolcia gratulacje i sliczne zdjecie!

Ja wrocilam wlasnie od babci najedzona pierogami i z pierogami na wynos. Szczerze mowiac, to leza mi teraz na zoladku [emoji23]
Zosia sie wybawila z dziadkami. Jeszcze 40 min i kapiel, to w koncu odpoczne;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziekuje:):)

Do góry