reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

@klaslaw1987 jak już zostało za mało do podziału dla rodziny do kawki to lepiej zjedz całe i pozbądź się dowodów zbrodni :p:D
Tak właśnie się zastanawiam nad 3 kawałkiem [emoji48]
Jeszcze godzinę jestem sama bo potem nasza najmłodsza wkroczy do domu[emoji4]
Ale myślę że coś im zostawię. Po małym kawaleczku [emoji7]

A tu skutki słodkości [emoji48]

1509021618-8943e30459c64800-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie dziewczyny - takie może głupie pytanie do tych dziewczyn, co już rodziły.... ;) Nie chce oczywiście nikogo urazić ;)

Jak tyłyście w poprzednich ciążach? Czy np. jak przytyłyście według Was za dużo to już to się zaczęło w 1 trymestrze czy nie ma zależności - np. w 1 trymestrze nic, a potem szybko? Czy jest szansa, że jak się trzyma dietę i waga na razie stoi to nie przytyje się dużo potem? Czy u Was to np. była kwestia puchnięcia, trzymania wody?
Ja 6kg. Teraz bez wymiotów mam 2kg mniej niż przed ciążą. Po porodzie po tygodniu ważyłam 2kg mniej niż przed ciążą

Ja ostatnio się śmiałam po kolacji ze mam podwójna ciąże - nasza fasola mała a druga spożywcza [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny

Ja od rana tak źle się czuje że masakra... Bój brzucha jak na okres, biegunka, jest mi niedobrze ehhh do tego jeszcze boli mnie głowa. Masakra

Muszę sobie ciśnienie zmierzyć a nie chce mi się tylka ruszać z kanapy [emoji14]

Ja genetyczne usg mam w środę dopiero .

Ola nie pal :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

To nie ja palilaaaam!!! Ja ne fuuuuj !! @Jetkaa napisała ze sie psem zdenerwowała, ze aż zapaliła, to napisałam zeby nie palila;)

A mi się właśnie przypomniało, że dziś śniła mi się moja dzidzka ( płeć nieokreślona). Płakała bardzo a jak ja tylko wzięłam na ręce to się uspokoila, magia [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry