Ja narazie nie mam problemu z piersiamiDziewczyny ja jutro musze kupić sobie staniki mam takie duże hehe ze nie mam juz w czym chodzic bo bolą mnie:\ i te rozstępy wy tez juz tak macie?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie nie mam problemu z piersiamiDziewczyny ja jutro musze kupić sobie staniki mam takie duże hehe ze nie mam juz w czym chodzic bo bolą mnie:\ i te rozstępy wy tez juz tak macie?
Dziewczyny ja jutro musze kupić sobie staniki mam takie duże hehe ze nie mam juz w czym chodzic bo bolą mnie:\ i te rozstępy wy tez juz tak macie?
Ważne ze dzidzia zdrowa a z reszta sobie poradzisz na pewno. Kontrolować się będziecie i będzie dobrze.Na prenatalnych ponad godzina obsuwy
Ogólnie ok. Dzieciak 6dni starszy.
Znowu podwyższone ryzyko stanu przedrzucawkowego, IUGR i porodu przedwczesnego- bardziej niż w ciąży z córką.
Ryzyko zespołu Downa sugeruje by zrobić nifty, ale jest na tyle dobre, by nie było podstaw do refundacjiamniopunkcji. Z racji translokacji i tak mi przysługuje, mam skonsultować zgenetykiem i podjąć decyzję czy robimy. Jeśli będę chciała to zrobi mimój gin ambulatoryjnie.
Łożysko z tyłu, ale nisko.
Ogólnie włączamy acard 150mg żewzględu na ryzyko rzucawki i po 26tc USG co 2tyg z przepływami