reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A ja mam schizy po szpitalu. Zaczęłam 13 tydzień i ciągnięcie w brzuchu wróciło czasem coś zakluje koło pachwiny, czytałam, że to normalne, ale i tak mnie to stresuje. Czytałam też o ruchach dziecka, że w tym tygodniu jeszcze za wcześnie ale niektóre babki pisały, że można odczuwać lekkie bulgotanie, niby coś takiego czuje, zwłaszcza wieczorami ale łatwo to pomylić z przelewaniem się w jelitach. Ale to tak bulgocze bardzo nisko, nie wiem czy tam są jelita [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Cześć, też mam prenatalne tego samego dnia :)
Jak obstawiasz będzie coś widać ?;) czy chłopiec czy dziewczynka? :) ja mam tak jakby tydzień opóźniona ciążę bo z miesiączki wychodzi 17 maj a z usg 24, stresuje się tym badaniem trochę. .. dziś leżę cały dzień bo głowa. ...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam schizy po szpitalu. Zaczęłam 13 tydzień i ciągnięcie w brzuchu wróciło czasem coś zakluje koło pachwiny, czytałam, że to normalne, ale i tak mnie to stresuje. Czytałam też o ruchach dziecka, że w tym tygodniu jeszcze za wcześnie ale niektóre babki pisały, że można odczuwać lekkie bulgotanie, niby coś takiego czuje, zwłaszcza wieczorami ale łatwo to pomylić z przelewaniem się w jelitach. Ale to tak bulgocze bardzo nisko, nie wiem czy tam są jelita [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

U ciebie to juz 14 tydzień leci [emoji6] właściwie to zaraz koniec i zaczniesz 15 tydzień ! A jak z plamieniami? Ustały? Powiem Ci, że odkąd wiem o krwiaku to też trochę świruje.. cały czas się boję, że mogę zacząć krwawić.. wolałabym, żeby krwiak się wchłonął, a nie oczyszczał [emoji853]

@Paula, super! To jest niesamowite uczucie zobaczyć maluszka jak fika w naszym brzuchu ! [emoji7] piszesz, "on" jako maluszek, płód czy przeczuwasz syna? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dorfm3kie.png

U ciebie to juz 14 tydzień leci [emoji6] właściwie to zaraz koniec i zaczniesz 15 tydzień ! A jak z plamieniami? Ustały? Powiem Ci, że odkąd wiem o krwiaku to też trochę świruje.. cały czas się boję, że mogę zacząć krwawić.. wolałabym, żeby krwiak się wchłonął, a nie oczyszczał [emoji853]

@Paula, super! To jest niesamowite uczucie zobaczyć maluszka jak fika w naszym brzuchu ! [emoji7] piszesz, "on" jako maluszek, płód czy przeczuwasz syna? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dorfm3kie.png
Bardziej mam nadzieję, że będzie synek [emoji6] może jak tak będę mówić, to się spełni [emoji6]

oar8csqvumip4nyy.png

Marudzicie na mężow swoich a ja jestem wściekła bo mój w ogóle nie jest zainteresowany tym ze zostanie ojcem. Nie gada o tym, nie interesuje sie, nie ma tematu, nie pyta jak sie czuje. Uwaza ze moja forma jest i powinna być taka sama jak przed ciąża. Jak mu wspomniałam ze chociaż wybrałby wozek bo też jest ojcem to ppwiedzial ze ja sie lepiej znam!!!! I znow mnie nerwy wzięły. Moja mama twierdzi ze jak sie urodzi dziexko to mu sie zmieni, a ja sobie mysle czemu miałoby sie zmienić? Przecież jak kupowal kota to tez musial wszystko wcześniej przygotować, zaangażowac sie.. To sa jak on to nazywa "jego dzieci"..
Juz nie mówię o spelnianiu moich zachcianek.. Jak u was mowicie maz przynosi podaje:))
Ech... U nas to ja swoje życie mam on swoje...

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Hej, przykro mi to czytać.. a to jest Wasza pierwsza ciąża? Staraliście się o dzidzię? W sumie to powinno być bez znaczenia, ale pytam z ciekawości.. Może musisz z nim usiąść, porozmawiać, powiedzieć co Cię boli, czego oczekujesz - faceci czasem są jak te cepy - on nawet nie pomyśli, że może być w jego zachowaniu coś nie tak...
Uwierz, my na co dzień też mamy różne przeboje z naszymi ;)

reklama
Do góry