reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A ja mam schizy po szpitalu. Zaczęłam 13 tydzień i ciągnięcie w brzuchu wróciło czasem coś zakluje koło pachwiny, czytałam, że to normalne, ale i tak mnie to stresuje. Czytałam też o ruchach dziecka, że w tym tygodniu jeszcze za wcześnie ale niektóre babki pisały, że można odczuwać lekkie bulgotanie, niby coś takiego czuje, zwłaszcza wieczorami ale łatwo to pomylić z przelewaniem się w jelitach. Ale to tak bulgocze bardzo nisko, nie wiem czy tam są jelita [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Cześć, też mam prenatalne tego samego dnia :)
Jak obstawiasz będzie coś widać ?;) czy chłopiec czy dziewczynka? :) ja mam tak jakby tydzień opóźniona ciążę bo z miesiączki wychodzi 17 maj a z usg 24, stresuje się tym badaniem trochę. .. dziś leżę cały dzień bo głowa. ...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam schizy po szpitalu. Zaczęłam 13 tydzień i ciągnięcie w brzuchu wróciło czasem coś zakluje koło pachwiny, czytałam, że to normalne, ale i tak mnie to stresuje. Czytałam też o ruchach dziecka, że w tym tygodniu jeszcze za wcześnie ale niektóre babki pisały, że można odczuwać lekkie bulgotanie, niby coś takiego czuje, zwłaszcza wieczorami ale łatwo to pomylić z przelewaniem się w jelitach. Ale to tak bulgocze bardzo nisko, nie wiem czy tam są jelita [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

U ciebie to juz 14 tydzień leci [emoji6] właściwie to zaraz koniec i zaczniesz 15 tydzień ! A jak z plamieniami? Ustały? Powiem Ci, że odkąd wiem o krwiaku to też trochę świruje.. cały czas się boję, że mogę zacząć krwawić.. wolałabym, żeby krwiak się wchłonął, a nie oczyszczał [emoji853]

@Paula, super! To jest niesamowite uczucie zobaczyć maluszka jak fika w naszym brzuchu ! [emoji7] piszesz, "on" jako maluszek, płód czy przeczuwasz syna? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dorfm3kie.png

U ciebie to juz 14 tydzień leci [emoji6] właściwie to zaraz koniec i zaczniesz 15 tydzień ! A jak z plamieniami? Ustały? Powiem Ci, że odkąd wiem o krwiaku to też trochę świruje.. cały czas się boję, że mogę zacząć krwawić.. wolałabym, żeby krwiak się wchłonął, a nie oczyszczał [emoji853]

@Paula, super! To jest niesamowite uczucie zobaczyć maluszka jak fika w naszym brzuchu ! [emoji7] piszesz, "on" jako maluszek, płód czy przeczuwasz syna? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dorfm3kie.png
Bardziej mam nadzieję, że będzie synek [emoji6] może jak tak będę mówić, to się spełni [emoji6]

oar8csqvumip4nyy.png

Marudzicie na mężow swoich a ja jestem wściekła bo mój w ogóle nie jest zainteresowany tym ze zostanie ojcem. Nie gada o tym, nie interesuje sie, nie ma tematu, nie pyta jak sie czuje. Uwaza ze moja forma jest i powinna być taka sama jak przed ciąża. Jak mu wspomniałam ze chociaż wybrałby wozek bo też jest ojcem to ppwiedzial ze ja sie lepiej znam!!!! I znow mnie nerwy wzięły. Moja mama twierdzi ze jak sie urodzi dziexko to mu sie zmieni, a ja sobie mysle czemu miałoby sie zmienić? Przecież jak kupowal kota to tez musial wszystko wcześniej przygotować, zaangażowac sie.. To sa jak on to nazywa "jego dzieci"..
Juz nie mówię o spelnianiu moich zachcianek.. Jak u was mowicie maz przynosi podaje:))
Ech... U nas to ja swoje życie mam on swoje...

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Hej, przykro mi to czytać.. a to jest Wasza pierwsza ciąża? Staraliście się o dzidzię? W sumie to powinno być bez znaczenia, ale pytam z ciekawości.. Może musisz z nim usiąść, porozmawiać, powiedzieć co Cię boli, czego oczekujesz - faceci czasem są jak te cepy - on nawet nie pomyśli, że może być w jego zachowaniu coś nie tak...
Uwierz, my na co dzień też mamy różne przeboje z naszymi ;)

reklama
Do góry