Blondynka1988
Fanka BB :)
@klaslaw1987 ja straciłam apetyt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis mam to samo zgaga i wymioty az mnie gardlo pali poszla bym spac juz najchetniej co za dzienA ja co zjem to albo: jestem zaraz głodna/ mam zgagę/ jestem wzdęta/ niedobrze mi/ słabo mi
Aż się jeść nie chce
Ja ogólnie straciłam apetyt tylko na obiady. Ale na Mazurach schabowego z butraczkami wciągnęłam w trybie natychmiastowym.@klaslaw1987 ja straciłam apetyt
Ja mam ciągle dziwny posmak w ustach. I już myślę o kolacji...A ja co zjem to albo: jestem zaraz głodna/ mam zgagę/ jestem wzdęta/ niedobrze mi/ słabo mi
Aż się jeść nie chce
Na zgagę migdały polecamJa dzis mam to samo zgaga i wymioty az mnie gardlo pali poszla bym spac juz najchetniej co za dzien
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
17:30, dziekiO której trzymać kciuki?
Myslicie ze mozna nagrac badanie usg na tel? Bo chciala bym pokazac co widze ja np mamie czy narzyczonemu... Jak się bedzie powoli ruszac albo jak wyglada