reklama
Moze zapytaj czy mozesz nagrac bo bardzo chcesz pokazac tacie dzieckaNo wlasnie kurcze:\ prywatnie jak bylam to moglam a tak to nie wiem za wczesnie jest zeby narzyczony mogl isc ze mna..ehh a osobnego nie ma monitora zeby nagrac bo to starszy szpitalny sprzęt.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaRo
Fanka BB :)
@KasiaRo daj przepis na te kotleciki z kaszy i batata Widze, że się bardzo zdrowo odżywiasz Ja też się staram, choć nie zawsze wychodzi
200 g kaszy jaglanej
1 duzy lub 2 srednie bataty
1 posiekana cebula
2 lyzki maki (dowolnej)
Przyprawy: slodka papryka, ostra papryka, chilli, kumin, pietruszka, posiekana kolendra (i co tam jeszcze kto lubi do smaku)
Przepis jest weganski, wiec bez jajka, ale mozna dodac, bo inaczej kotleciki sie rozwalaja.
Kasze gotujesz wg przepisu na opakowaniu. Batata myjesz, kroisz na pol i pieczesz do miekkosci. Po upieczeniu wydrazasz miazsz i mieszasz go z kasza, cebula oraz maka (jajkiem) i przyprawami. Formujesz kotleciki i pieczesz na papierze w piekarniku na 250 st ok 20 min z jednej strony i 20 z drugiej (az z wierzchu zrobi sie skorupka).
Smacznego
No wlasnie kurcze:\ prywatnie jak bylam to moglam a tak to nie wiem za wczesnie jest zeby narzyczony mogl isc ze mna..ehh a osobnego nie ma monitora zeby nagrac bo to starszy szpitalny sprzęt.
Zapytaj, jak lekarz w porządku to w sumie czemu miałby sie nie zgodzić Mam nadzieję, że Ci się uda
200 g kaszy jaglanej
1 duzy lub 2 srednie bataty
1 posiekana cebula
2 lyzki maki (dowolnej)
Przyprawy: slodka papryka, ostra papryka, chilli, kumin, pietruszka, posiekana kolendra (i co tam jeszcze kto lubi do smaku)
Przepis jest weganski, wiec bez jajka, ale mozna dodac, bo inaczej kotleciki sie rozwalaja.
Kasze gotujesz wg przepisu na opakowaniu. Batata myjesz, kroisz na pol i pieczesz do miekkosci. Po upieczeniu wydrazasz miazsz i mieszasz go z kasza, cebula oraz maka (jajkiem) i przyprawami. Formujesz kotleciki i pieczesz na papierze w piekarniku na 250 st ok 20 min z jednej strony i 20 z drugiej (az z wierzchu zrobi sie skorupka).
Smacznego
Dziękuję ślicznie Zrobię na pewno jeszcze w tym tygodniu i dam znać jak wyszło Tak sobie pomyślałam, że można założyć osobny wątek na fajne przepisy Hmm?
Jetkaa
Oki w czwartek bede miala pewno usg mam nadzieje ze pozwoli bo to fascynujace widzieć swoje dziecko na monitorze a chciala bym zeby moj D. byl ze mna w tej ciazy bo widze ze teraz jeszcze tak nie dochodzi do niego ale jak zobaczy dzidziusia z bijacym sercem ruszajacym się , wiem ze dojdzie do niego ta wiadonosc heheMoze zapytaj czy mozesz nagrac bo bardzo chcesz pokazac tacie dziecka
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MegiKM
Wg mnie najlepiej zabrac faceta ze soba.
A mozna? Jak moj chcial isc to ginekolog sie nie zgodzila. Powiedziala "ze to miejsce tylko dla kobiet". A moj chcial tylko zadac kilka pytan nawet nie byc przy badaniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom