reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

W przypadku dZieci nie mam wiedzy. W sprawie dorosłych nie znam nikogo z za wysokim poziomem. Mój poziom jest niski a biorę suplementy od dłuższego czasu. Przed ciąża wit d3k2

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Właśnie się doczytałam na moich badaniach prenatalnych (dzisiaj odebrałam), że trofoblast pokrywa ujście wewnętrzne. Szkoda, że mi o tym nie powiedział na badaniach i czym to grozi.

3jgxskjosc311c31.png

Gisika, lez, moze sie podniesie. Ti bardzo wczesny etap ciazy, jest duza szansa ze lozysko zmieni polozenie. A lekarz dziwny.... ty do niego chodzisz czy to jakis z przypadku ze szpitala?

Gisika, lez, moze sie podniesie. Ti bardzo wczesny etap ciazy, jest duza szansa ze lozysko zmieni polozenie. A lekarz dziwny.... ty do niego chodzisz czy to jakis z przypadku ze szpitala?
To ten co robił mi prenatalne, polecony przez mojego gina. Też mam nadzieję, że się podniesie. Tak mi przynajmniej mówili w szpitalu.

3jgxskjosc311c31.png

@Gosika88, oszczędzaj się w domu !
emoji6.png

@Hope, ale super! Wiadomości idealne ! A "fiflak" został na miejscu?
emoji12.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Fiflaka nie sprawdzałyśmy :laugh2: Do 18 grudnia będzie facet, potem zobaczymy.

@Kasiales, nieee, to jakieś przebicia, nieczystości. W ogóle mam wpis, że usg w warunkach ograniczonych. Słaba widoczność (słabo przepuszczalne powłoki brzuszne), nienajlepsze ułożenie macicy (tyłozgięcie) i dziecka (siedziało na pupie). Biednej lekarce po pewnym czasie zaczęła ręka drżeć z wysiłku, nacisk na brzuch był dość silny.
@Gosika88 ja w obu poprzednich ciążach miałam łożysko przy szyjce i w obu się podniosło. U Ciebie jest o tyle gorzej, że krwawisz i masz umiejscowione na wejściu. Dużo leżenia, ścisła kontrola a będzie dobrze.

@natkape po wizycie?

Nic innego mi nie pozostaje jak leżeć. Chciałam być aktywna w ciąży i chwalić się brzuchem a tu będę pewnie non stop w łóżku, ale cóż, to dla dobra dziecka. Ciekawe ile kg mi przez to wskoczy ;)

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczyny a ja dzis mam zachcianki hehhe makaron z cukrem jadlam:) lody masakra dzis nadrobilam za te dni co malo co jadlam:p ja przy 1 dziecku musiałam sie oszczędzać i przytylam 20kg:)

Nic innego mi nie pozostaje jak leżeć. Chciałam być aktywna w ciąży i chwalić się brzuchem a tu będę pewnie non stop w łóżku, ale cóż, to dla dobra dziecka. Ciekawe ile kg mi przez to wskoczy ;)

3jgxskjosc311c31.png

Gosiu uważaj co jesz[emoji846] to nie utyjesz. Będziesz się jeszcze chwalić brzuszkiem ciążowym. Zobaczysz ze będzie dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry