reklama
Gosika88
Fanka BB :)
To ten co robił mi prenatalne, polecony przez mojego gina. Też mam nadzieję, że się podniesie. Tak mi przynajmniej mówili w szpitalu.Gisika, lez, moze sie podniesie. Ti bardzo wczesny etap ciazy, jest duza szansa ze lozysko zmieni polozenie. A lekarz dziwny.... ty do niego chodzisz czy to jakis z przypadku ze szpitala?
chouette82
Fanka BB :)
Czytalam ze na tym etapie ciazy to nie jest jeszcze przesadzone I łożysko może sie przemiescic ale trzeba kontrolowac.
Hope
podwójna mama :-)
Fiflaka nie sprawdzałyśmy Do 18 grudnia będzie facet, potem zobaczymy.
@Kasiales, nieee, to jakieś przebicia, nieczystości. W ogóle mam wpis, że usg w warunkach ograniczonych. Słaba widoczność (słabo przepuszczalne powłoki brzuszne), nienajlepsze ułożenie macicy (tyłozgięcie) i dziecka (siedziało na pupie). Biednej lekarce po pewnym czasie zaczęła ręka drżeć z wysiłku, nacisk na brzuch był dość silny.
@Gosika88 ja w obu poprzednich ciążach miałam łożysko przy szyjce i w obu się podniosło. U Ciebie jest o tyle gorzej, że krwawisz i masz umiejscowione na wejściu. Dużo leżenia, ścisła kontrola a będzie dobrze.
@natkape po wizycie?
Nic innego mi nie pozostaje jak leżeć. Chciałam być aktywna w ciąży i chwalić się brzuchem a tu będę pewnie non stop w łóżku, ale cóż, to dla dobra dziecka. Ciekawe ile kg mi przez to wskoczy
Gosiu uważaj co jesz[emoji846] to nie utyjesz. Będziesz się jeszcze chwalić brzuszkiem ciążowym. Zobaczysz ze będzie dobrze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama