reklama
Katherine zs
Fanka BB :)
U nas będzie 9 lat różnicy, tak że nie obędzie się bez osobnych pokoi. Sama miałam pokój z siostrą młodsza o 10 lat, jednym słowem tragedia
Katherine zs
A wy mieszkalyscie z rodzeństwem?
KasiaRo
Ja nie mam rodzenstwa;(
A dzieci beda w pokoju razem poki co niezaleznie od plci, ale u mnie bedzie dokladnie rok i 9 miesiecy roznicy... jesli bedzie parka, to i tak mamy z 10 lat na zmiane a do tej pory to wiele sie jeszcze moze zmienic.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
A dzieci beda w pokoju razem poki co niezaleznie od plci, ale u mnie bedzie dokladnie rok i 9 miesiecy roznicy... jesli bedzie parka, to i tak mamy z 10 lat na zmiane a do tej pory to wiele sie jeszcze moze zmienic.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
marida
Hmmm moja 4 latka tez ma swoje humory ale jest bardzo posluchana xD nie musze ciagle powtarzac o sprzataniu zabawek, zero awantur w sklepach o zabawki itd Moja siostra ma 7 letniego urwisa wiec nie wiem czy z takim diablem bym sobie poradzila
Dzien dobry mamusie
Witam nowa w naszym gronie i gratuluje.
Ja mam syna wyprawki po nim juz dawno nie mam i chciala bym corke moj partner tez ale moj syn wolal by brata [emoji5]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nowa w naszym gronie i gratuluje.
Ja mam syna wyprawki po nim juz dawno nie mam i chciala bym corke moj partner tez ale moj syn wolal by brata [emoji5]
sredec1982
Śliczny brzuszek. Ja to nie mam się czym chwalić. W ogóle nie wyglada jak ciążowy (
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
caltha
Ja tak, najpierw z siostrą, potem jeszcze z bratem, który do nas dołączył po jakimś czasie, bo wcześniej mieszkał z siostrą nr 3 i 4. Nas jest 5, z rodzicami 7osób- 3pokoje 55mkw.A wy mieszkalyscie z rodzeństwem?
Miło wspominam wspólne mieszkanie, ale u nas różnica mała wieku
Ja mieszkalam z 5 lat starsza siostrąJa tak, najpierw z siostrą, potem jeszcze z bratem, który do nas dołączył po jakimś czasie, bo wcześniej mieszkał z siostrą nr 3 i 4. Nas jest 5, z rodzicami 7osób- 3pokoje 55mkw.
Miło wspominam wspólne mieszkanie, ale u nas różnica mała wieku
reklama