reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja zauważyłam że chłopcy są bardziej płaczliwi przynajmniej ci co znam. Dziewczynki są wg mnie grzeczniejsze

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ja nie mam rodzenstwa;(
A dzieci beda w pokoju razem poki co niezaleznie od plci, ale u mnie bedzie dokladnie rok i 9 miesiecy roznicy... jesli bedzie parka, to i tak mamy z 10 lat na zmiane;) a do tej pory to wiele sie jeszcze moze zmienic.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Hmmm moja 4 latka tez ma swoje humory ale jest bardzo posluchana xD nie musze ciagle powtarzac o sprzataniu zabawek, zero awantur w sklepach o zabawki itd Moja siostra ma 7 letniego urwisa wiec nie wiem czy z takim diablem bym sobie poradzila

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png

Dzien dobry mamusie
Witam nowa w naszym gronie i gratuluje.

Ja mam syna wyprawki po nim juz dawno nie mam i chciala bym corke moj partner tez ale moj syn wolal by brata [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak, najpierw z siostrą, potem jeszcze z bratem, który do nas dołączył po jakimś czasie, bo wcześniej mieszkał z siostrą nr 3 i 4. Nas jest 5, z rodzicami 7osób- 3pokoje 55mkw.
Miło wspominam wspólne mieszkanie, ale u nas różnica mała wieku
Ja mieszkalam z 5 lat starsza siostrą

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry.
Kasia, piekny brzuszek. Moj to wyglada na polowe ciazy. No ale czego sie spodziewac przy rozejsciu miesni brzucha.

My po sniadaniu. Zastanawiam sie ci robic dzis.

Gosika a gdzie ty dren masz? Moze welfron?

Do góry