reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja najpierw mieszkalam w 8 odoba w 3 pokojach- babcia, dziadek, rodzice I nas 4. A potem mialam sama pokoj. U nas na razie najstarsza ma sama pokoj I tak zostanie a mlodsze beda miec wspolny duzy pokoj tak dlugo jak sie da. Potem bedziemy rozdzielac.

Ja cała wyprawkę po synku mam bo jak pisałam mój ma tylko 16 miesięcy teraz, ale cześć jest właśnie naturalna a zreszta chętnie dokupie te różowe cudowności [emoji66][emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziecko będzie tak grzeczne jak je wychowacie, i akurat płeć nijak ma się do tego ;)

Jestem tego samego zdania;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Dziecko będzie tak grzeczne jak je wychowacie, i akurat płeć nijak ma się do tego ;)
też tak myślę :)

A wy mieszkalyscie z rodzeństwem?

Ja mieszkałam z młodsza o 6 lat siostra w pokoju. Oj działo się czasami [emoji4]

o, to tak jak ja i taka sama różnica wieku :)
Ale nam to z siostrą na dobre wyszło, do dziś mamy super kontakt. Jak miałam 16 lat, a siostra 10 to przeprowadziliśmy się do nowego domu i miałyśmy osobne pokoje. Gośka lekcje odrabiała zazwyczaj w moim, a spać też często przychodziła do mnie ;)

Ja z siostrą mamy 5 lat różnicy, ona młodsza. Do 12 r.z. miałyśmy wspólny pokój, potem zmieniliśmy mieszkanie i miałyśmy osobne. Nie wyobrażam sobie mieć z nią wspólnego pokoju od momentu, jak skończyła 11 lat. Bardzo się zmieniła i chyba byśmy się pozabijały... Z resztą dzisiaj też nie mamy najlepszego kontaktu

oar8csqv8p6zj994.png

też tak myślę :)

o, to tak jak ja i taka sama różnica wieku :)
Ale nam to z siostrą na dobre wyszło, do dziś mamy super kontakt. Jak miałam 16 lat, a siostra 10 to przeprowadziliśmy się do nowego domu i miałyśmy osobne pokoje. Gośka lekcje odrabiała zazwyczaj w moim, a spać też często przychodziła do mnie ;)
Ja z moja z racji na odleglosc mamy rzadki kontakt. Poza tym wiecznie się klocilysmy[emoji4]

reklama
Ja z siostrą mamy 5 lat różnicy, ona młodsza. Do 12 r.z. miałyśmy wspólny pokój, potem zmieniliśmy mieszkanie i miałyśmy osobne. Nie wyobrażam sobie mieć z nią wspólnego pokoju od momentu, jak skończyła 11 lat. Bardzo się zmieniła i chyba byśmy się pozabijały... Z resztą dzisiaj też nie mamy najlepszego kontaktu

oar8csqv8p6zj994.png
U mnie z siorka podobnie ja ta mlodsza za dzieciaka swietnie sie bawilysmy razem po tem im ona starsza miala inne sprawy kolezanki chlopaki itp przestalysmy sie super dogadywac
Po smierci rodzicow znowu zblirzylysmy sie do siebie [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry