MalinowaMarta
Fanka BB :)
Dobry ten tekst z warstwa termoizolacyjna [emoji23] też taka posiadam [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziecko będzie tak grzeczne jak je wychowacie, i akurat płeć nijak ma się do tego
też tak myślęDziecko będzie tak grzeczne jak je wychowacie, i akurat płeć nijak ma się do tego
A wy mieszkalyscie z rodzeństwem?
o, to tak jak ja i taka sama różnica wieku
Ja z moja z racji na odleglosc mamy rzadki kontakt. Poza tym wiecznie się klocilysmy[emoji4]też tak myślę
o, to tak jak ja i taka sama różnica wieku
Ale nam to z siostrą na dobre wyszło, do dziś mamy super kontakt. Jak miałam 16 lat, a siostra 10 to przeprowadziliśmy się do nowego domu i miałyśmy osobne pokoje. Gośka lekcje odrabiała zazwyczaj w moim, a spać też często przychodziła do mnie
U mnie z siorka podobnie ja ta mlodsza za dzieciaka swietnie sie bawilysmy razem po tem im ona starsza miala inne sprawy kolezanki chlopaki itp przestalysmy sie super dogadywacJa z siostrą mamy 5 lat różnicy, ona młodsza. Do 12 r.z. miałyśmy wspólny pokój, potem zmieniliśmy mieszkanie i miałyśmy osobne. Nie wyobrażam sobie mieć z nią wspólnego pokoju od momentu, jak skończyła 11 lat. Bardzo się zmieniła i chyba byśmy się pozabijały... Z resztą dzisiaj też nie mamy najlepszego kontaktu