reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
chouette82
Dziewczyny brzychy macie zgrabne i malutkie. Aczkolwiek jesli byly zupelnie plaskie to lekko juz widac uwypuklenie
Katherine zs
Brzusio rośnie :-)
chouette82
Moj jest ciazowy od prawie 1,5 roku duuuzo warstwy termoizolacyjnej
chouette82
Ja mam w domu 1 dziewczynke, jakos nie zauwazylam zeby latwiej sie wychowywalo,ale moja prawie 6l to wulkan energii,zawsze ma swoje zdanie (inne od naszego).Z obserwacji u kolezanke ktore maja synow wnioskuje,ze chlopcy sa jakby grzeczniejsi.No coz wg mnie dziewczynki jakos latwiej sie wychowuje. Ale mam przeczucie ze to bedzie chlopak... Niedlugo sie okaze xD
KasiaRo
Ja nigdy nie mialam plaskiego brzucha, niezaleznie od wagi... ale teraz zdecydowanie wieksze uwypuklenie niz miesiac temu a taki brzuszek w pierwszej ciazy mialam chyba pod koniec 4 miesiaca [emoji23] a teraz ledwo drugi.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Katherine zs
Mój też nie był płaski, co ciekawe tylko brzuch, więc byłam już duzo razy posadzana o ciążę :-)Moj jest ciazowy od prawie 1,5 roku duuuzo warstwy termoizolacyjnej
reklama
KasiaRo
Czemu głupio? Większość ludzi ma preferencje, co do płci z różnych względów. U nas druga córka dużo by ułatwiła- jest wyprawka, nie trzebaby było kombinować z pokojem za parę lat, przy prawie 4latach różnicy łatwiej się pewnie dogadać dwóm dziewczynom niż parce. I to tyle. Biorąc jednak pod uwagę, że to moja 6ciąża a jest przy nas jedno dziecko i biorąc pod uwagę, że może się urodzić chore i/lub przed czasem, to płeć jest na szarym końcu naszych "oczekiwań" co do tego, jakie będzie.
Ja mam takie same przemyslenia co do dziewczynki jeszcze mniejsza o wyprawke, bo do rozm 80 mam wiekszosc rzeczy neutrealnych... ale pokoj by mogly dzielic dlugo albo i do konca