KasiaRo
Fanka BB :)
To tak jak u mnie,mam wrażenie że jestem duuużo w tyle,termin na 26.05
Tez mam termin na 26/05
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie,mam wrażenie że jestem duuużo w tyle,termin na 26.05
Może to kwestia jakiejś infekcji tylko. Ważne, że pod opieką będziesz. Trzymaj sięDostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.
Na pewno Ci ciężko, ale w szpitalu będziesz przynajmniej pod stałą obserwacją, najważniejsze żeby dzidziuś był bezpieczny.Dostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.
Dostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.
Bedziesz pod opieka, a to najwazniejsze!Dostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.
Ja mam prenatalne za 23 dni... A za 22 wizytę u gina...@Gosika88 powodzenia w szpitalu, pisz na bieżąco co i jak dobrze, że dostałaś skierowanie..
Ja mam termin na 18 maja, w pt usg a za 3tyg dopiero prenatalne - już bym chciała być po...