reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

To tak jak u mnie,mam wrażenie że jestem duuużo w tyle,termin na 26.05

Tez mam termin na 26/05:)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Dostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.

3jgxskjosc311c31.png
Może to kwestia jakiejś infekcji tylko. Ważne, że pod opieką będziesz. Trzymaj się

Dostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.

3jgxskjosc311c31.png
Na pewno Ci ciężko, ale w szpitalu będziesz przynajmniej pod stałą obserwacją, najważniejsze żeby dzidziuś był bezpieczny.

reklama
U mnie brzuch tez juz widać... chociaż zastanawiam sie czy to czasem póki co nie jest ciąża spożywcza Hehhe:) termin mam na 4go maja, dzien po swoich urodzinach:) Wizytę mam teraz 20 a prenatalne 26, juz nie moge sie doczekać!!

Do góry