reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Wiecie jakie badania będą wykonywać?

3jgxskjosc311c31.png
Myślę, że poza morfologią, zbadają poziom progesteronu, zrobią wymaz i posiew z pochwy i mocz na posiew jeszcze raz.

Gosika, u nas na przyjeciu do szpitala robia usg I badania zleca lekarz w zalezbosci od historii ciazy, dolegliwosci, wynikow dotychczasowych badan. Kciuki zacisniete, bedzie dobrze.

U mnie brzuch tez juz widać... chociaż zastanawiam sie czy to czasem póki co nie jest ciąża spożywcza Hehhe:) termin mam na 4go maja, dzien po swoich urodzinach:) Wizytę mam teraz 20 a prenatalne 26, juz nie moge sie doczekać!!

To mamy podobnie [emoji6] ja mam termin na 3go maja, wizytę jutro, a prenatalne 23.10 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dib1uxeqd.png

Ja w tym tygodniu mam wolne od wizyt ginekologicznych. Muszę zaliczyć diabetologa.

Mój brzuch już lekko się zaokrąglił.

Byłam na spacerze - cudna pogoda u nas. Ludzie w krótkich rękawkach chodzą. Cieplutko i słonecznie.

Gosiu trzymaj się i dawaj nam znać. Kciuki zaciśnięte.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
no właśnie gdyby nie mój brzuch, w ogóle nie wierzyłabym, że jestem w ciąży. Jutro idę na wizytę i mam nadzieję na usg, bo ten totalny brak objawów wydaje mi się jakiś podejrzany (wiem, wiem panikuję).

Do góry