0olcia
Fanka BB :)
3mam kciuki daj znać koniecznieTo mamy podobnie [emoji6] ja mam termin na 3go maja, wizytę jutro, a prenatalne 23.10 [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciuki daj znać koniecznieTo mamy podobnie [emoji6] ja mam termin na 3go maja, wizytę jutro, a prenatalne 23.10 [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Skarbie moze to poprostu infekcja glowa do goryDostałam skierowanie do szpitala. Jadę dziś wieczorem. Mocz brzydki, coś tam jeszcze brzydkie. Gin starał się mnie pocieszyć ale chyba mu się nie udało. Będzie tam jutro on i jeszcze mój gin prywatny. Nienawidzę takich sytuacji.
Napewno minelo ale lepiej sprawdzic i byc spokojna pisz co i jakJestem już przyszykowana do wyjazdu. Mam pełną walizkę jedzenia jak zobaczą to w szpitalu to mnie wyśmieją. Od rana nue widać krwi jedynie troszkę starej razem z wydzielina . Może najgorsze minęło.
Tak sobie pomyślałam- chyba coś o clexane pisałaś. Jeśli nie masz problemów z krzepliwością, a to lek rozrzedzający to też może przez to leciało ciut więcej niż by było normalnie.Jestem już przyszykowana do wyjazdu. Mam pełną walizkę jedzenia jak zobaczą to w szpitalu to mnie wyśmieją. Od rana nue widać krwi jedynie troszkę starej razem z wydzielina . Może najgorsze minęło.