reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Jade

3jgxskjosc311c31.png
I co tam kochana wiesz już cos?:\

reklama
Cześć mamusie te obecne i przyszłe :)
Witam się i ja :) Marta z Bydgoszczy, lat 31 :)
Jestem w drugiej ciąży o której dowiedziałam się podczas wrześniowych wakacji we Włoszech. Ciąża planowana, jednak plan był taki żeby zajść po powrocie z wakacji a tu niespodzianka...
Mamy już synka 16 miesięcy, więc różnica między dziećmi będzie 2 lata bez miesiąca. Trochę się obawiam jak to będzie z dwójka małych urwisów, ale jakoś damy radę [emoji123]
Marzę o córeczce... ale czy Bozia da? ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak w ogóle to my uwielbiamy podróżować i dzieci nas nie ograniczają, mam nadzieję, że z 3 też da radę, bo za rok planuje wrócić nad Gardę ;).

My też lubimy podróże planujemy w styczniu zaliczyć Teneryfę jak się będę czuła na siłach. Ja nad Gardę już nie wrócę, podróż autem była bardzo męczące No i szczerze to widziałam piękniejsze miejsca... i nie lubię wracać taki świat jest piękny i duży, że wole inne miejsca poznawać.
Locja czyli to Twoja 3 ciąża? Patrzyłam w wątku „poznajmy się”, ale Ciebie tam nie ma. W jakim wieku dzieciaczki? I jakie płci? Super, ze Was nie ograniczają [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@MalinowaMarta tak, gdy lecielismy z chłopakami do Gruzji ludzie pukali się w głowę, ale ja lubię wyzwania i ciągnie mnie w dzikie tereny. My myślimy by wrócić nad Gardę, bo właśnie jest dość blisko ;)

Jestem w 5 ciąży, 2 chłopców na stanie.

Do góry