MalinowaMarta
Fanka BB :)
Locja Arco nie kojarzę my byliśmy w ciasno blisko Bardolino.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciaza 3...:\ raz poronilam .pozniej urodzilam synka i teraz 9tydzJetka Ciebie tez nie widzę w wątku „poznajmy się” która to Twoja ciąża? To piona za marzenia o córeczce [emoji870]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ufff!! Ale sie martwilam jejku super ze dobrze lepiej sprawdzic odrazu niz denerwować sie niepotrzebnie!Dziewczynki dziękuję za wsparcie. Wróciłam już ze szpitala, z dzidziakiem jest wszystko ok. Może te krwawienie było z nadżerki. Jutro jadę do gina to może to dokładnie sprawdzić o ile się da. Dostałam reprymendę za luteinę i clexane. Luteina może powodować u dziecka białaczkę... I generalnie nie powinno się jej stosować bo tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na utrzymanie ciąży. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to i tak się poroni a luteina w niczym nie pomoże. Tak powiedziała babeczka w szpitalu.
HejTo zycze wymarzonej córeczki! Moj fasolek tez podróżnik, swoje pierwsze wakacje spędził na KrecieCześć mamusie te obecne i przyszłe
Witam się i ja Marta z Bydgoszczy, lat 31
Jestem w drugiej ciąży o której dowiedziałam się podczas wrześniowych wakacji we Włoszech. Ciąża planowana, jednak plan był taki żeby zajść po powrocie z wakacji a tu niespodzianka...
Mamy już synka 16 miesięcy, więc różnica między dziećmi będzie 2 lata bez miesiąca. Trochę się obawiam jak to będzie z dwójka małych urwisów, ale jakoś damy radę [emoji123]
Marzę o córeczce... ale czy Bozia da?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom