reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Locja Arco nie kojarzę my byliśmy w ciasno blisko Bardolino.
1508101150-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem, to już wiem dlaczego Tobie się aż tak nie podobało ;) my byliśmy na samej północy gdzie jezioro otoczone jest Dolomitami.

Dziewczynki dziękuję za wsparcie. Wróciłam już ze szpitala, z dzidziakiem jest wszystko ok. Może te krwawienie było z nadżerki. Jutro jadę do gina to może to dokładnie sprawdzić o ile się da. Dostałam reprymendę za luteinę i clexane. Luteina może powodować u dziecka białaczkę... I generalnie nie powinno się jej stosować bo tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na utrzymanie ciąży. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to i tak się poroni a luteina w niczym nie pomoże. Tak powiedziała babeczka w szpitalu.

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczynki dziękuję za wsparcie. Wróciłam już ze szpitala, z dzidziakiem jest wszystko ok. Może te krwawienie było z nadżerki. Jutro jadę do gina to może to dokładnie sprawdzić o ile się da. Dostałam reprymendę za luteinę i clexane. Luteina może powodować u dziecka białaczkę... I generalnie nie powinno się jej stosować bo tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na utrzymanie ciąży. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to i tak się poroni a luteina w niczym nie pomoże. Tak powiedziała babeczka w szpitalu.

3jgxskjosc311c31.png
Ufff!! Ale sie martwilam:) jejku super ze dobrze:) lepiej sprawdzic odrazu niz denerwować sie niepotrzebnie:)!

Gosika a miałaś krwawienie czy plamienie bo to różnica? Przepraszam, ze nie jestem na bieżąco, ale nie mam czasu by nadrobić 200 str.
Najważniejsze, ze z dzieckiem Ok! A luteina? Wiele moich koleżanek z poprzedniego forumowego wątku brało i białaczka nie wystąpiła.
Ja tez miałam plamienia byłam w szpitalu się zbadać i okazało się, ze mam krwiaka, który już się wchłania na szczęście.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć mamusie te obecne i przyszłe :)
Witam się i ja :) Marta z Bydgoszczy, lat 31 :)
Jestem w drugiej ciąży o której dowiedziałam się podczas wrześniowych wakacji we Włoszech. Ciąża planowana, jednak plan był taki żeby zajść po powrocie z wakacji a tu niespodzianka...
Mamy już synka 16 miesięcy, więc różnica między dziećmi będzie 2 lata bez miesiąca. Trochę się obawiam jak to będzie z dwójka małych urwisów, ale jakoś damy radę [emoji123]
Marzę o córeczce... ale czy Bozia da? ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej:)To zycze wymarzonej córeczki!:) Moj fasolek tez podróżnik, swoje pierwsze wakacje spędził na Krecie:)

reklama
Do góry