reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Locja Arco nie kojarzę my byliśmy w ciasno blisko Bardolino.
1508101150-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem, to już wiem dlaczego Tobie się aż tak nie podobało ;) my byliśmy na samej północy gdzie jezioro otoczone jest Dolomitami.

Dziewczynki dziękuję za wsparcie. Wróciłam już ze szpitala, z dzidziakiem jest wszystko ok. Może te krwawienie było z nadżerki. Jutro jadę do gina to może to dokładnie sprawdzić o ile się da. Dostałam reprymendę za luteinę i clexane. Luteina może powodować u dziecka białaczkę... I generalnie nie powinno się jej stosować bo tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na utrzymanie ciąży. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to i tak się poroni a luteina w niczym nie pomoże. Tak powiedziała babeczka w szpitalu.

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczynki dziękuję za wsparcie. Wróciłam już ze szpitala, z dzidziakiem jest wszystko ok. Może te krwawienie było z nadżerki. Jutro jadę do gina to może to dokładnie sprawdzić o ile się da. Dostałam reprymendę za luteinę i clexane. Luteina może powodować u dziecka białaczkę... I generalnie nie powinno się jej stosować bo tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na utrzymanie ciąży. Jeśli z ciążą jest coś nie tak to i tak się poroni a luteina w niczym nie pomoże. Tak powiedziała babeczka w szpitalu.

3jgxskjosc311c31.png
Ufff!! Ale sie martwilam:) jejku super ze dobrze:) lepiej sprawdzic odrazu niz denerwować sie niepotrzebnie:)!

Gosika a miałaś krwawienie czy plamienie bo to różnica? Przepraszam, ze nie jestem na bieżąco, ale nie mam czasu by nadrobić 200 str.
Najważniejsze, ze z dzieckiem Ok! A luteina? Wiele moich koleżanek z poprzedniego forumowego wątku brało i białaczka nie wystąpiła.
Ja tez miałam plamienia byłam w szpitalu się zbadać i okazało się, ze mam krwiaka, który już się wchłania na szczęście.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć mamusie te obecne i przyszłe :)
Witam się i ja :) Marta z Bydgoszczy, lat 31 :)
Jestem w drugiej ciąży o której dowiedziałam się podczas wrześniowych wakacji we Włoszech. Ciąża planowana, jednak plan był taki żeby zajść po powrocie z wakacji a tu niespodzianka...
Mamy już synka 16 miesięcy, więc różnica między dziećmi będzie 2 lata bez miesiąca. Trochę się obawiam jak to będzie z dwójka małych urwisów, ale jakoś damy radę [emoji123]
Marzę o córeczce... ale czy Bozia da? ‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej:)To zycze wymarzonej córeczki!:) Moj fasolek tez podróżnik, swoje pierwsze wakacje spędził na Krecie:)

reklama
Do góry