reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny mam czerwone krwawienie zaraz dostanę zawału

3jgxskjosc311c31.png

reklama

3jgxskjosc311c31.png
Gosia, spokojnie. Mam koleżankę, która pewnego pięknego dnia w 2m.c. dostała krwawienia większego niż podczas miesiączki. Jedno wielkie grrruuuch. Przestraszyła się, nazajutrz u lekarza okazało się, że wszystko ok! Zadzwoń rano do lekarza i jedź się przebadaj. Tylko zachowaj spokój, proszę...

Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom

3jgxskjosc311c31.png
Moim zdaniem powinnas pojechac do szpitala skarbie.. Moj gin jak mialam brozowe kazal sie nie denerwowac ale jak bd czysta krew powinnam to skonsultowac... Nie denerwuj sie tylko jedz na spokojnie.. Moze jakis naczynko peklo czy cos.. A boli Cię?

Dziewczyny mam ślinotok jak przeczytałam co jecie. Ja od początku ciąży już -4 kg. Z tylka mi spodnie spadają ale brzuch trzyma.
W sobotę kupiłam synkowi choco bons. Miałam ochotę wylizać papierki [emoji6]
Dzisiaj zaszalałam i zrobiłam sałatkę warzywna bez ziemniaka, bez kapki majonezu, Warzywa z parowaru - ale smak był podobny [emoji4] tak szaleją ciężarne z cukrzyca.
Rano jak ogarnę młodego i przedszkole to jadę do labu. Oczywiście tsh, ft3 i ft4. Naczytałam się i muszę skontrolować bo jestem na granicy.

@jetka współczuje wymiotów

Mi tez strasznie niedobrze jak każdego wieczora.

Na jutro plan wyszukać mega poduchy.
Dobranoc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie raczej nic mnie nie boli

3jgxskjosc311c31.png
Ja bym pojechala jedak sprawidz maja prawo ci zrobic usg... I zbadać może to byc jakas infekcja czy cos.. W 1 ciazy tak mialam krew poleciala czysta a okazalalo sie ze mialam powazna grzybice:\ ja mialam problemy pamietasz kilka dni temu brozowe uplawy.. Ale nie krew:\ lepij jedz i sprawdz bedziesz spokojniejsza..

reklama
Do góry