reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@LilithGoth32 mam poduszkę dla kobiet w ciąży, ale nie umiem z nią spać. Ma kształt litery C. Może w późniejszym etapie ciąży się sprawdzi :)

Badania prenatalne mam w 12tc, czyli w środę ;)

Kolano od dwóch nocy mnie boli i promieniuje aż do kostki :/
Ja też mam w literę c ale dużą jak się tylko w domu przymierzałam do niej od razu oko mi się przymykalo taka wygodna

reklama
Ja zakupy ciążowe zrobię po prenatalnych [emoji4]
Właśnie zjadłam rozka o smaku toffi i zaraz potem bagietke czosnkowa [emoji38]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Ja już musiałam zrobić bo w żadne spodnie się nie dopinam a leginsy lubię ale dżinsy jeszcze bardziej dlatego musiałam zakupic

Ja uwielbiam leginsy ale w moich juz gumka się wrzyna w brzuch wiec na szczęście znalazłam jedne które od kogoś dostałam takie typowo ciążowe [emoji4]
I teraz mogę w nich chodzić [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Ja dziś po południu wtranzolilam cała tabliczkę czekolady, potem zupę dyniowa a zaraz po niej smażone ziemniaczki. I jeszcze bym coś zjadła. Jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa :)

3jgxskjosc311c31.png

Mąż wyjechał na Ponad tydzień. Jestem sama z synkiem. Boje się tej samotności. Oby wszystko było Ok.
Tez mam gdzieś w kartonie wielka poduszkę w literkę c. Motywujecie mnie do poszukiwań. Jeszcze daje radę bo brzuch nie jest duży. pamietam ze tak od 5 mięs. bez niej nie dawałam rady spać. Wiecznie miałam ja między nogami.

W brzuchu mi burczy a jest mi tak niedobrze ze tylko mogę wypić wodę z cytryna. Nie dam rady zjeść kolacji. Mój cukier poszybuje znowu do zenitu.
Dobranoc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie mam smaka na jedzenie:( ale dzis mialam ochotę na truskawki:) zmuszam sie do jedzenia mam nadzieje ze to raz dwa minie..:\

reklama
Do góry