reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Melisa jest na uspokojenie, po niej dopiero sie spi;) i z tego co ja czytalam, pokrzywa w ciazy jest przynajmniej kontrowersyjna Link do: Pokrzywa w ciąży - Siostra Ania
Zielona herbate pilam w porzedniej ciazy z powodzeniem i regularnie. Generalnie jak ktos ma problemy z wysokim cisnieniem to nic na pobudzenie nie jest wskazane.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
no co Ty!? ale masakra, a tak czekalas na wyniki!

cukier wysoki bardzo, nawet jak na osobe bez ciazy.. a mialas kiedys z nim problemy?
Nie miałam z nim nigdy problemu.
Zawsze ok 80. Ale myślę że to przez to ze pije dużo soków. Więcej niż wody. Musze ograniczyć soczki[emoji54]

Co za babsko zakrecone nie wiedza ile stresu to kosztuje kobiete w ciazy

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
No bez kitu ja tu jak na szpilkach. Ale co zrobić? Liczę ze morze i jod trzyma moje tsh w normie...

W środę mam się stawić o 9 i mam nie jeść nic od wtorku od 18 i przyjechać o samej wodzie.
I znów czekanie do piątku [emoji22]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Teraz mam 1000 myśli co będzie jak tsh jest wysokie a dzieciątko przez to będzie miało problemy? To będzie tylko moja wina [emoji22]
Zapowiada się ciężki tydzień [emoji22]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Klaslaw, wspolczuje;( i szczerze to zmienilabym laboratorium. Nie jesc od 18?? To jakis absurd. Moze poszukaj czegos czynnego jutro, zeby to tsh zrobic.

Melisa jest na uspokojenie, po niej dopiero sie spi;) i z tego co ja czytalam, pokrzywa w ciazy jest przynajmniej kontrowersyjna Link do: Pokrzywa w ciąży - Siostra Ania
Zielona herbate pilam w porzedniej ciazy z powodzeniem i regularnie. Generalnie jak ktos ma problemy z wysokim cisnieniem to nic na pobudzenie nie jest wskazane.

Wszystko prawda, melisa nie pobudzi :p Artykuł o pokrzywie w sumie mówi, że nie ma badań stwierdzonych na to, że jest szkodliwa, ale wiadomo, lepiej z niczym nie przesadzać ;) Zielona herbata jeszcze z tego chyba jest najlepsza na pobudzenie, bo yerba mate i guarana są mocniejsze :) Każdy musi przetestować co mu najlepiej służy i dawkować pobudzacze w ramach rozsądku :)

To jest laboratorium w przychodni u gina. Mam się stawić w środę o 9.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

No ale sa inne laboratoria. Bez sensu zebys sie stresowala jeszcze tyle dni. Ja bym zrobila to badanie gdzie indziej...

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

@klaslaw1987 na Twoim miejscu sama zrobiłabym TSH nawet dzisiaj, tak samo poziom cukru - przygodnie również powinnaś mieć poniżej 100. Potraktuj to poważnie, bo nawet przy piciu soków cukier na czczo 107 jest bardzo wysoki.

reklama
Poza tym dziwne, ze laboratorium juz nie ma probki krwii. U mnie raz zapomnieli czegos tam zrobic, zorientowalam sie po odebraniu wynikow kilka godzin po pobraniu. Zadzwonilam i bez problemu dorobili brakujace badanie.

Do góry