reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ta pielęgniarka widocznie tego w ogóle nie zaznaczyła na tej karcie pobrań. ..
Jutro na naszym zad*piu wszystkie laboratoria pozamykane ale znalazłam Synevo i mam przyjechać o 7 w poniedziałek a o 18 juz będzie wynik online wiec się trochę uspokoje.
Ale weekend mam z bani....

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
ja też poszłabym do innego laboratorium [do tego też, skoro u Twojego gina, ale dla samej siebie poszłabym gdzieś indziej]. w ogole STRASZNIE dlugo kaze Ci robic przerwe od posilkow! od 18 do 9 rano [zakladajac, ze bedzie bez opoznienia...] to przeciez jest az 15 godzin, wszedzie w zaleceniach z glukozą czytalam, ze to powinno byc okolo 8-9 godzin po ostatnim posiłku

ja też poszłabym do innego laboratorium [do tego też, skoro u Twojego gina, ale dla samej siebie poszłabym gdzieś indziej]. w ogole STRASZNIE dlugo kaze Ci robic przerwe od posilkow! od 18 do 9 rano [zakladajac, ze bedzie bez opoznienia...] to przeciez jest az 15 godzin, wszedzie w zaleceniach z glukozą czytalam, ze to powinno byc okolo 8-9 godzin po ostatnim posiłku
Chyba tez sie przestraszyla tego wyniku i woli mieć pewność...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

@klaslaw1987 dla mnie to ta pielęgniarka jest nieodpowiedzialna, bo musiałaś się ją prosić o TSH, tak samo nie widziała sensu w robieniu glukozy. Teraz powinna Tobie od razu zrobić krzywą i wtedy będzie pewność.

I moim zdaniem nie powinnaś robić tak długiej przerwy, bo to mają być wyniki prawdziwe a nie zafalszowane sztuczną dietą. Przerwa w jedzeniu nie powinna być dłuższa jak 8-9h.

Cóż czeka mnie nieciekawy weekend. W poniedziałek się okaże bo wierzę w to że jod nadal robi swoje i pomoże mi w tsh. Nawet mi się obiadu nie chce dziś już robić. Zero chęci na cokolwiek...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Od 18 do 9? I o 9 pierwsze pobranie? Jak dla mnie bzdura. Dzień przed badaniem rzeczywiście ostatni posiłek zjadłam około 18 ale na pobranie poszłam o 7 i nie było żadnego problemu

3jgxskjosc311c31.png

Do góry