reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@KOTEK, gratuluje udanej wizyty ! A jak będą dziewczynki to już nie będziesz chciała? Uwierz mi, że miałam podobne podejście do czasu aż urodził się mój syn [emoji6] chłopcy też potrafią być przecudowni i teraz ( mimo, że córka to pewnie marzenie każdej kobiety) to ja uciesze się z drugiego syna [emoji6]
@Gosika88, gratuluje!! A to twoje pierwsze dziecko? [emoji6]
Pisałyście o objawach. Ja nie mam dalej.. jedyne co, to padam o 21:00 [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@KOTEK, gratuluje udanej wizyty ! A jak będą dziewczynki to już nie będziesz chciała? Uwierz mi, że miałam podobne podejście do czasu aż urodził się mój syn [emoji6] chłopcy też potrafią być przecudowni i teraz ( mimo, że córka to pewnie marzenie każdej kobiety) to ja uciesze się z drugiego syna [emoji6]

Tak, ale druga ciąża. Mam dość sporo ciuszkow dla dziewczynki i aż mi ich szkoda, tych sukieneczkę, tuniczek, legginsów itp [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

zobaczymy to się okaże w sumie zawsze chciałam mieć 3 dzieci, pewnie jak będą dziewczynki to i trzecie będzie mąż też by się ucieszył z syna.
eee tam każde dziecko niezależnie od płci będzie bardzo chciane i kochane ;) mamy duzy dom wiec miejsca wystarczy ;)

Ja mam to samo.. Uwielbialam kawe a teraz? Patrzeć na nią nie mogę... A chciala bym cos pic zeby miec ochote na robienie czego kolowiek..:( bo ostatnio nie chce mi sie nic .. Najlepiej w lozku bym byla..a roboty w domu jest..

Ja mam to samo.. Uwielbialam kawe a teraz? Patrzeć na nią nie mogę... A chciala bym cos pic zeby miec ochote na robienie czego kolowiek..:( bo ostatnio nie chce mi sie nic .. Najlepiej w lozku bym byla..a roboty w domu jest..
Tez nie moge sie zmusic do zrobienia czegos jak by mi ktos baterie zabral

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, ale druga ciąża. Mam dość sporo ciuszkow dla dziewczynki i aż mi ich szkoda, tych sukieneczkę, tuniczek, legginsów itp [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Ja mam znowu cały arsenał po synku także nic nie musiałabym kupować [emoji12] ale na dziewczynki ciuszki są takie słodkie [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dib1uxeqd.png

Ja mam znowu cały arsenał po synku także nic nie musiałabym kupować [emoji12] ale na dziewczynki ciuszki są takie słodkie [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dib1uxeqd.png
Moj syn ma 10 lat po nim ciuszki oddalam choc dlugo mialam je schowane ale jak postanowilam rozstac sie z mezem to oddalam wszystkie rzeczy kolezance w ciazy nie przypuszczalam ze znajde nowa milosc i bede w ciazy

reklama
Chetnie skorzystam.

Podam za parę godzin ok? Mój mąż się zajmuje takimi rzeczami, ma gabinet w Gdyni i już się zajmował kobietami w ciąży - mogę podać Ci namiary do niego i paru jego znajomych po fachu :) To sobie wybierzesz kogoś, żeby nie było, że reklamuję tutaj tylko usługi męża :)

Ja kawę uwielbiam i w ciąży mnie nie odrzuca na szczęście - ale piję tylko jedną dziennie, żeby nie przeginać :)

@kotek87 gratuluję bliźniaków :) Dobrze, że zdrowo się chowają :)

@Gosika88 również się cieszę - też nie mogę się doczekać prenatalnych, a jeszcze 3 tygodnie zostały - boję się, bo na ost mi wyszły bardzo nieprzyjemne rzeczy i dziecko miało NT 9.5cm ;/

Do góry