reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@KOTEK, gratuluje udanej wizyty ! A jak będą dziewczynki to już nie będziesz chciała? Uwierz mi, że miałam podobne podejście do czasu aż urodził się mój syn [emoji6] chłopcy też potrafią być przecudowni i teraz ( mimo, że córka to pewnie marzenie każdej kobiety) to ja uciesze się z drugiego syna [emoji6]
@Gosika88, gratuluje!! A to twoje pierwsze dziecko? [emoji6]
Pisałyście o objawach. Ja nie mam dalej.. jedyne co, to padam o 21:00 [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@KOTEK, gratuluje udanej wizyty ! A jak będą dziewczynki to już nie będziesz chciała? Uwierz mi, że miałam podobne podejście do czasu aż urodził się mój syn [emoji6] chłopcy też potrafią być przecudowni i teraz ( mimo, że córka to pewnie marzenie każdej kobiety) to ja uciesze się z drugiego syna [emoji6]

Tak, ale druga ciąża. Mam dość sporo ciuszkow dla dziewczynki i aż mi ich szkoda, tych sukieneczkę, tuniczek, legginsów itp [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

zobaczymy to się okaże w sumie zawsze chciałam mieć 3 dzieci, pewnie jak będą dziewczynki to i trzecie będzie mąż też by się ucieszył z syna.
eee tam każde dziecko niezależnie od płci będzie bardzo chciane i kochane ;) mamy duzy dom wiec miejsca wystarczy ;)

Ja mam to samo.. Uwielbialam kawe a teraz? Patrzeć na nią nie mogę... A chciala bym cos pic zeby miec ochote na robienie czego kolowiek..:( bo ostatnio nie chce mi sie nic .. Najlepiej w lozku bym byla..a roboty w domu jest..

Ja mam to samo.. Uwielbialam kawe a teraz? Patrzeć na nią nie mogę... A chciala bym cos pic zeby miec ochote na robienie czego kolowiek..:( bo ostatnio nie chce mi sie nic .. Najlepiej w lozku bym byla..a roboty w domu jest..
Tez nie moge sie zmusic do zrobienia czegos jak by mi ktos baterie zabral

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, ale druga ciąża. Mam dość sporo ciuszkow dla dziewczynki i aż mi ich szkoda, tych sukieneczkę, tuniczek, legginsów itp [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Ja mam znowu cały arsenał po synku także nic nie musiałabym kupować [emoji12] ale na dziewczynki ciuszki są takie słodkie [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dib1uxeqd.png

Ja mam znowu cały arsenał po synku także nic nie musiałabym kupować [emoji12] ale na dziewczynki ciuszki są takie słodkie [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dib1uxeqd.png
Moj syn ma 10 lat po nim ciuszki oddalam choc dlugo mialam je schowane ale jak postanowilam rozstac sie z mezem to oddalam wszystkie rzeczy kolezance w ciazy nie przypuszczalam ze znajde nowa milosc i bede w ciazy

reklama
Chetnie skorzystam.

Podam za parę godzin ok? Mój mąż się zajmuje takimi rzeczami, ma gabinet w Gdyni i już się zajmował kobietami w ciąży - mogę podać Ci namiary do niego i paru jego znajomych po fachu :) To sobie wybierzesz kogoś, żeby nie było, że reklamuję tutaj tylko usługi męża :)

Ja kawę uwielbiam i w ciąży mnie nie odrzuca na szczęście - ale piję tylko jedną dziennie, żeby nie przeginać :)

@kotek87 gratuluję bliźniaków :) Dobrze, że zdrowo się chowają :)

@Gosika88 również się cieszę - też nie mogę się doczekać prenatalnych, a jeszcze 3 tygodnie zostały - boję się, bo na ost mi wyszły bardzo nieprzyjemne rzeczy i dziecko miało NT 9.5cm ;/

Do góry