Katherine zs
Fanka BB :)
Ulżyło mi, dziękuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu będzie, mam nadzieję, że aktualneDziewczyny,tak z innej beczki.dzwonilam do stomatologow na NFZ i okazuje się że wcale za darmo się nie należy leczenie zębów..tylko usługa kanałowa a za plomby się płaci kilka stów...to jak to w końcu jest... W necie czytalam że refundują lepsze plomby a nie manganowe w rzeczywistości tak już nie jest..
A ja dalej smakuje kawę tylko w mniejszych ilościach i powiem ze ciężko mi bez niej...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziewczyny,tak z innej beczki.dzwonilam do stomatologow na NFZ i okazuje się że wcale za darmo się nie należy leczenie zębów..tylko usługa kanałowa a za plomby się płaci kilka stów...to jak to w końcu jest... W necie czytalam że refundują lepsze plomby a nie manganowe w rzeczywistości tak już nie jest..
A ja dalej smakuje kawę tylko w mniejszych ilościach i powiem ze ciężko mi bez niej...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gratulacje [emoji4] cudne wieści i juz wiesz jakie ciuszki kupować [emoji4]Już po. Na szczęście wszystko jest w normie, ale więcej info będzie po wynikach krwi. Przyziemność karkowa 1.9. i co najlepsze na 80% będę mieć synka
Gratuluję ze wszystko ok z maluchami [emoji4]hej dziewczynki
wczoraj byłam na wizycie na nfz dzidziolki żyja i maja się dobrze jeden mierzy 1,02 cm a drugi chyba 0,96
dostałam skierowanie na WR (ostatnio zapomnieli mi zrobić) mocz i morfologie, lekarz z gamety chciał na nast. wizyte.
tez jestem ciekawa jak będą chłopaki to na pewno zdecyduje się na kolejna ciążePięknie. Niech rosną zdrowo. Ciekawe kto tam mieszka...
Moja siostra urodzila 25 wrzesnia 2 zdrowych chlopakowtez jestem ciekawa jak będą chłopaki to na pewno zdecyduje się na kolejna ciąże
Super gratulacje dla siostry i ciociMoja siostra urodzila 25 wrzesnia 2 zdrowych chlopakow
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dwu jajowe.Bardzo sie przejmowala bo pierwsza ciaza ona ma 35 lat i walczyla z anemia juz przed ciaza ale wszystko dobrze sie skonczyloSuper gratulacje dla siostry i cioci
Dwujajowe czy jedno?
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
ja przychodzę z pracy , jem obiad i ide spac tak do 21.Hej dziewczyny ja niestety ale musze w dzien robic sobie drzemke chociaz na pol godz bo później jestem nie do zycia.. A 1 ciazy wogole nie mialam mdlosci ... Gdyby nie brak okresu nie wiedziała bym ze jestem w ciazy..a w tej?? Ohh rano za szybko wstac nie moge bo juz mnie naciaga.. Aa dziewczyny wiecie co mozna pic zamiast kawy? Nie pije kawy a pilam ich 4 dziennie.. I chciala bym cos jesc badz pic zebym miala więcej sily...
Dołanczam sie do pytania o kawe ja tez duzo pilam a teraz zero bo mi nie smakuje az mnie na wymioty bierzeHej dziewczyny ja niestety ale musze w dzien robic sobie drzemke chociaz na pol godz bo później jestem nie do zycia.. A 1 ciazy wogole nie mialam mdlosci ... Gdyby nie brak okresu nie wiedziała bym ze jestem w ciazy..a w tej?? Ohh rano za szybko wstac nie moge bo juz mnie naciaga.. Aa dziewczyny wiecie co mozna pic zamiast kawy? Nie pije kawy a pilam ich 4 dziennie.. I chciala bym cos jesc badz pic zebym miala więcej sily...