reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny,tak z innej beczki.dzwonilam do stomatologow na NFZ i okazuje się że wcale za darmo się nie należy leczenie zębów..tylko usługa kanałowa a za plomby się płaci kilka stów...to jak to w końcu jest... W necie czytalam że refundują lepsze plomby a nie manganowe w rzeczywistości tak już nie jest..
A ja dalej smakuje kawę tylko w mniejszych ilościach i powiem ze ciężko mi bez niej...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tu będzie, mam nadzieję, że aktualne
Link do: Kobieta w ciąży vs dentysta – Tata Stomatolog

Dziewczyny,tak z innej beczki.dzwonilam do stomatologow na NFZ i okazuje się że wcale za darmo się nie należy leczenie zębów..tylko usługa kanałowa a za plomby się płaci kilka stów...to jak to w końcu jest... W necie czytalam że refundują lepsze plomby a nie manganowe w rzeczywistości tak już nie jest..
A ja dalej smakuje kawę tylko w mniejszych ilościach i powiem ze ciężko mi bez niej...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja kawy się pozbylam bo piłam pół rano i pół popołudniu i przerzucilam się na herbatę owocowa [emoji4]

Już po. Na szczęście wszystko jest w normie, ale więcej info będzie po wynikach krwi. Przyziemność karkowa 1.9. i co najlepsze na 80% będę mieć synka :D

3jgxskjosc311c31.png
Gratulacje [emoji4] cudne wieści i juz wiesz jakie ciuszki kupować [emoji4]
hej dziewczynki ;)
wczoraj byłam na wizycie na nfz dzidziolki żyja i maja się dobrze ;)jeden mierzy 1,02 cm a drugi chyba 0,96
dostałam skierowanie na WR (ostatnio zapomnieli mi zrobić) mocz i morfologie, lekarz z gamety chciał na nast. wizyte.
Gratuluję ze wszystko ok z maluchami [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Hej dziewczyny:) ja niestety ale musze w dzien robic sobie drzemke chociaz na pol godz:( bo później jestem nie do zycia.. A 1 ciazy wogole nie mialam mdlosci ... Gdyby nie brak okresu nie wiedziała bym ze jestem w ciazy..a w tej?? Ohh rano za szybko wstac nie moge bo juz mnie naciaga.. Aa dziewczyny wiecie co mozna pic zamiast kawy? Nie pije kawy a pilam ich 4 dziennie.. I chciala bym cos jesc badz pic zebym miala więcej sily...

Hej dziewczyny:) ja niestety ale musze w dzien robic sobie drzemke chociaz na pol godz:( bo później jestem nie do zycia.. A 1 ciazy wogole nie mialam mdlosci ... Gdyby nie brak okresu nie wiedziała bym ze jestem w ciazy..a w tej?? Ohh rano za szybko wstac nie moge bo juz mnie naciaga.. Aa dziewczyny wiecie co mozna pic zamiast kawy? Nie pije kawy a pilam ich 4 dziennie.. I chciala bym cos jesc badz pic zebym miala więcej sily...
ja przychodzę z pracy , jem obiad i ide spac tak do 21.
od początku nie piłam kawy (tylko herbaty owocowe) ale dziś niestety musiałam bo o 10 już zasypiałam w pracy a roboty full....
po 25 ide na urlop wiec nie będę musiała się wspomagac.

reklama
Dołanczam sie do pytania o kawe ja tez duzo pilam a teraz zero bo mi nie smakuje az mnie na wymioty bierze

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry