reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Żeby tak jeszcze praca przejmowała się Wami jak Wy pracą.
Święte słowa!
Jak byłam młodsza, to miałam inne myślenie. Chora chodziłam do pracy, nie byłam na żadnym zwolnieniu, przechodziłam za kogoś na zastępstwo, teraz? Zauważyłam, że lepiej mają nie te osoby co dają z siebie dużo, ale te które olewają. Zaczęłam robić tak samo.. Obowiązków nie olałam, ale jak byłam chora i poszłam pierwszy raz na zwolnienie to było WOW i szefowa się obraziła, ale przeszło jej szybko. Zresztą mimo, że pracuje w swoim wyuczonym zawodzie, to nie wiem czy będę chciała wrócić do tej pracy zważywszy na atmosferę jaka zaczęła tam panować. Jeszcze jest dużo czasu :) zobaczymy

reklama
Witam wczesnym rankiem [emoji6]
Dziewczyny mam pytanie.. powiedzcie mi.. macie czasem takie kłucia w środku tam na dole? Mnie zdarzyło się to wczoraj rano jak szłam do pracy. Pózniej już było ok, a dzisiaj znowu ta sama sytuacja..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak mam tylko mi to się zdarza kilka razy dziennie że aż się zginął w pół tak boli... Ale ja mam to od torbiela na jajniku i od krwiaka który jest obok płodu tak mi to wytłumaczyła moja ginekolog ... Ale też możesz mieć bakterie w.moczu to też może być przyczyną lekkiego klocka.

Witam się z rana... Ale mi się dzisiaj nie chciało rano wstawać, ale musiałam dziecko do szkoły obudzić i odstawić [emoji14] a i tak pewnie długo bym nie podpala bo mój najmłodszy czort Marcel już miał oczy jak 5 zł więc dupa ze spania.

Jeszcze dwa dni i mój luby zjeżdża do pl... Ale sobie odpocznę... Zero wstawania rano, zero sprzątania... Nawet jak bym chciała to by mi nie pozwolił hehe... Jedyne co mi zostanie to gotowanie obiadków bo mąż ma dwie lewe ręce. Dzisiaj mam zamiar wyprać swoją kurtkę zimową bo zaczyna już być trochę zimno...

W piątek jadę na to usg żeby zobaczyć co to za krwiak i czy jest niebezpieczny dla dziecka. Już zaczynam mieć stresa a to jeszcze dwa dni.

Wiesz co to co ja przeszłam w pierwszej ciąży z wymiotami to masakra. Wszyscy włącznie z lekarzem twierdzą że małe prawdopodobieństwo, żeby się to powtórzyło ale czuję że będzie tak samo. Łącznie 30dni na patologii ciąży spędziłam w tym sylwestra i nowy rok wymiotując bez przerwy ogłupiali mnie jakimś lekiem po którym ciągle spałam, nawet wszystko słyszałam i chciałam wstać to oczy mi leciały, do łazienki szłam po ścianie ale to mi tylko wtedy pomagało, boję się tego.
Wspolczuje i mam nadzieje ze to sie i Ciebie nie powtozy trzymam kciuli ja w pierwszej ciazy czulam sie swietnie nie wiedzialam co to mdlosci tylko zgaga mi dokuczala a teraz bufff masakra ciagle klucha w gardle zero apetytu zoladek mi wykreca

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia. Przytulenie kibelka nr 2. Jestem załamana:-( . Dodam że jestem w pracy i mam wrażenie że wszyscy słyszą jak odgłosy daje.

reklama
Do góry