reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja właśnie od ginekologa wróciłam mam znowu cukrzycę, nadciśnienie jakiegoś krwiaka który jest bardzo blisko dziecka w piątek Idę na porządne usg do mojej ginekolog bo ma wtedy dyżur w szpitalu i tam mi zrobi... Dodatkowo mam bakterie w moczu i dostałam leki na nie i jeszcze lek na podtrzymanie ciąży.

Jestem zdenerwowana wyć mi się chce ehhhj

A ja właśnie od ginekologa wróciłam mam znowu cukrzycę, nadciśnienie jakiegoś krwiaka który jest bardzo blisko dziecka w piątek Idę na porządne usg do mojej ginekolog bo ma wtedy dyżur w szpitalu i tam mi zrobi... Dodatkowo mam bakterie w moczu i dostałam leki na nie i jeszcze lek na podtrzymanie ciąży.

Jestem zdenerwowana wyć mi się chce ehhhj

Nie denerwuj się nic kochana bo stres nie sprzyja maluchowi. Wszystko będzie dobrze. Dostaniesz leki i dzidziuś będzie się miał naprawdę dobrze. Tylko pozytywne mysli

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Lilith, brzmi to wszystko strasznie ale cukrzyce da sie opanowac dieta, na nadcisnienie sa leki, a krwiak na pewno sie wchlonie. Bedzie dobrze.

Ja właśnie zapisałam się do Chmielewskiego na 8 listopada na usg prenatalne. Mam na 17.15. Mówiła mi babeczka ze mam być między 11t 0d a 11t 6d. No i tak wyliczylysmy. Ale w sumie nie wiem czy to nie wypadnie dokładnie 12 tydzień

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Ostatnia edycja:
Lilith, brzmi to wszystko strasznie ale cukrzyce da sie opanowac dieta, na nadcisnienie sa leki, a krwiak na pewno sie wchlonie. Bedzie dobrze.
Tak wiem cukrzyca równa się dieta , nadciśnienie plus leki dam radę martwi mnie ten krwiak nawet moja ginekolog miała nieciekawa minę bo on jest bardzo blisko płodu i dopiero na porządnym usg będzie widać jaki to krwiak i czy nie zagraża ciazy

@LilithGoth32 w poprzedniej ciąży miałam olbrzymi krwiak łożyskowy. Miałam 50%szans, że donoszę do 20 tc. Mój synek urodził się w 38 tc. Bądź dobrej myśli i dużo odpoczywaj, Twój mąż chyba już wrócił (dobrze pamiętam?). Na pewno pomoże Tobie przy dzieciach. Dasz radę dziewczyno, tyle już ciąż przeszłaś, że i z tą będzie wszystko dobrze.

Cóż, w sprawie cukrzycy to witaj w klubie. Do kogo będziesz chodzić? Polecam Tobie poradnie w szpitalu w Policach, ona podlega pod klinikę na Unii.

reklama
Do góry