reklama
Locja
Fanka BB :)
caltha
@LilithGoth32 będzie wszystko dobrze
Ja też po wizycie. Wszystko dobrze, 3.75cm ludzia. Jutro idę na test pappa, a 25.10 mam USG prenatalne. Oczywiście już problem z miejscami na NFZ
Ja też po wizycie. Wszystko dobrze, 3.75cm ludzia. Jutro idę na test pappa, a 25.10 mam USG prenatalne. Oczywiście już problem z miejscami na NFZ
LilithGoth32
Tak będę się rejestrować w piątek osobiście do poradni w Policach bo w piątek mam tam mieć robione USG.@LilithGoth32 w poprzedniej ciąży miałam olbrzymi krwiak łożyskowy. Miałam 50%szans, że donoszę do 20 tc. Mój synek urodził się w 38 tc. Bądź dobrej myśli i dużo odpoczywaj, Twój mąż chyba już wrócił (dobrze pamiętam?). Na pewno pomoże Tobie przy dzieciach. Dasz radę dziewczyno, tyle już ciąż przeszłaś, że i z tą będzie wszystko dobrze.
Cóż, w sprawie cukrzycy to witaj w klubie. Do kogo będziesz chodzić? Polecam Tobie poradnie w szpitalu w Policach, ona podlega pod klinikę na Unii.
Dobrze pamiętasz ale jeszcze 4 dni i mąż będzie w domku...nie na długo oczywiście bo raptem tydzień max dwa ale zawsze to jakaś pomoc jest.
Ale dziwnie ze taki mały przedział Ci dała, mi mówili ze robi się je 11+1 do 13+6.
klaslaw1987
Lekarz jest ponoć bardzo dokładny i woli w tym przedziale. Wg usg mam przyjść i jednak to będzie 11t 6d. Wiec i tak jest ok. I aż 45 minut badanie bo też mówiła ze lekarz jest aż pedantyczny w tym temacie [emoji4]Ale dziwnie ze taki mały przedział Ci dała, mi mówili ze robi się je 11+1 do 13+6.
wg om 18.05.2018
wg usg 24.05.2018
chouette82
reklama
Czesc dziewczyny ja też bylam u lekarza w czwartek ide na oddzial kardiologi bo mam tachykardie serca i bede miała robione echo...masakra.. Z 130skacze mi tetno na80...
Współczuje.. ja też przeważnie mam wysokie tętno i zawsze u lekarza wysokie ciśnienie [emoji53] w 1 ciąży chodziłam z holterem ciśnieniowym.. a jak dzidziuś?
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom