reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@chouette82 to chyba kwestia lat, im mamy więcej tym bardziej się martwimy. Nie martw się, dla pocieszenia napiszę Tobie, że mam to samo :D.

Sama w ostatniej ciąży byłam ponad 8 lat temu, to jakby lata świetlne stąd...
Czyli moje 6lat temu to rownież jak wyprawa w kosmos :) :) :)
A mówi się,że w drugiej i kolejnej ciąży to już wszystko na luzie,guzik prawda.

reklama
A ja sie znacznie mniej stresuje niz poprzednio... ciaza nie jest juz nieznanym terytorium i latwiej mi podchodzic do niej optymistycznie. No ale ja mam wszystko na swiezo;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ja najspokojniej pierwsza ciaze wspominam. Potem za duzo naogladalm sie na patologii ciazy gdzie leAlam co chwila. Teraz jest strach zeby powtorki z drugiej ciazy nie bylo. Ale za to po pprodzie przy kolrjnym dziecku czlowiek spolojniej podchodzi do opieki,karmienia, pielegnacji.

Ja co ciąża to jakoś bardziej panikuje... Może to kwestia wieku hehe...

Ja się szykuje powoli do ginka pójdę wcześniej bo muszę przeanalizować wyniki badań [emoji14]

Niestety dla mnie tez ciąża to stres ☹️panikuje teraz z cukrem żeby dZiecku krzywdy nie zrobić. Dzisiaj wizyta u diabetologa a jutro u ginekologa.
Już się nie k

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry