Dokładnie i taka cieplutka hahaHahhaha [emoji23][emoji23][emoji23] taka poduszka najlepsza!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie i taka cieplutka hahaHahhaha [emoji23][emoji23][emoji23] taka poduszka najlepsza!
Dokładnie i taka cieplutka haha
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Można. Ja dostałam w ciąży niedoczynność tarczycy i powinnam jeść dużo wędzonej makreli np a uwielbiam po prostu@mono, od kotów też się można zarazić toksoplazmoza, znam parę przypadków z powikłaniami - nic fajnego oczywiście że nie można swirowac ale trzeba uważać
Dziewczyny, wiem że temat już był ale zapomniałam... Wędzone można jeść? Np. Ryby?
Moja bezkonfliktowa wystarczy,że po pleckach podrapie [emoji4][emoji23] moja tylko czasem krzyczy ze kołdry nie ma i ze spada z lozka. Gorzatta a Twoja taka bezkonfliktowa? Jak tak to bym nie wymieniała na ciążowa.
Ja mam 11 tydzien ciazy i do teraz maialm juz 3 usgDziewczyny czy na drugiej wizycie u ginekologa tez robiliście usg? Słyszałam ze na nfz robią chyba ze 3 usg w ciąży.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom