reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@mono, od kotów też się można zarazić toksoplazmoza, znam parę przypadków z powikłaniami - nic fajnego :( oczywiście że nie można swirowac ale trzeba uważać ;)

Dziewczyny, wiem że temat już był ale zapomniałam... Wędzone można jeść? Np. Ryby? :)
Można. Ja dostałam w ciąży niedoczynność tarczycy i powinnam jeść dużo wędzonej makreli np a uwielbiam po prostu :):)

[emoji23] moja tylko czasem krzyczy ze kołdry nie ma i ze spada z lozka. Gorzatta a Twoja taka bezkonfliktowa? Jak tak to bym nie wymieniała na ciążowa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja bezkonfliktowa wystarczy,że po pleckach podrapie [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

O Ratunku ile wpisów do czytania. Pogoda u nas jesienna. Pada i końca nie widac.
Dzisiaj popołudnie z Tomkiem i przyjaciółmi [emoji846]mamy nowy film Wiec jest impreza.
Co do wędzenia ryby to jak można się dowiedzieć czy na ciepło czy na zimno wędzone ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@MegiKM moja też tak czasem krzyczy
emoji23.png

reklama
Chwile mnie nie było i proszę. Moja poduszka typu partner tez wyjątkowo bezkonfliktowa [emoji2]

Wczoraj zjadłam schabowego na obiad a dziś jogobelle [emoji38] na schabowego nie mogę patrzeć [emoji4]
Jak ja wytrzymam w środę do 11 bez jedzenia [emoji22]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Do góry