reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Cześć Dziewczyny! :) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie - do dziś udzielałam się na czerwcowych mamach, ale po wizycie u ginekologa okazało się, że jednak jestem majówką ;)
Także jestem teraz w 6+5/7+0 (w zależności od tego czy ufać USG czy OM) i już nawet maluchowi serducho bije!

Witamy w gronie majówek ;)

34bwskjox0d43lis.png

reklama
Cześć Dziewczyny! :) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie - do dziś udzielałam się na czerwcowych mamach, ale po wizycie u ginekologa okazało się, że jednak jestem majówką ;)
Także jestem teraz w 6+5/7+0 (w zależności od tego czy ufać USG czy OM) i już nawet maluchowi serducho bije!
Jasne że przyjmiemy.

Ja to dzisiaj stresuje się jutrzejszą wizyta u ginki... Obawiam się trochę wyników TSH i glukozy... No i mam nadzieję że ciśnienie będę miała w miarę dobre bo ostatnio powiedziała mi że jak znowu będzie powyżej 140/95 to kieruje mnie do szpitala ehhh a ja nie chcę znowu iść leżeć i pachnieć wolę wygłupy z dziećmi [emoji14]

Ja jak w ciazy mialam zab do wyrwania to zostal otwarty, oczyszczony i wyrwany po porodzie. Nie bylo mowy o usuwaniu w ciazy. Tylko ti byl 2 albo 3 trymestr juz.

Ja tez mam jeden do usuniecia w sumie to kawalek bo pekł na poł

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi plomba wypadła i dziura zrobiła się na potęgę, praktycznie to resztka zęba mi została.. No ale chcąc nie chcąc muszę z tym zajść żeby mi się jakieś poważniejsze to nie zrobiło no i przy okazji okropnie boli więc to swoją drogą..

Wydaje mi sie ze dentysci maja po prostu rozne podejscie. Czytalam na necie relacje dziewczyn ktore mialy usuwane zeby w ciazy.

Właśnie też przeszukałam neta i różnie to bywa. Aktualnie mam umówioną wizytę na fundusz na 16 października. Ale zastanawiam się czy nie zadzwonić prywatnie.

Dziewczyny czy na drugiej wizycie u ginekologa tez robiliście usg? Słyszałam ze na nfz robią chyba ze 3 usg w ciąży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny czy na drugiej wizycie u ginekologa tez robiliście usg? Słyszałam ze na nfz robią chyba ze 3 usg w ciąży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi mówił, że będzie robione jednak na drugą idę prywatnie także nie mam pojęcia :/ Moja koleżanka jest w 13tygodniu i ma robione na każdej wizycie, chodzi na NFZ.

reklama
Jasne że przyjmiemy.

Ja to dzisiaj stresuje się jutrzejszą wizyta u ginki... Obawiam się trochę wyników TSH i glukozy... No i mam nadzieję że ciśnienie będę miała w miarę dobre bo ostatnio powiedziała mi że jak znowu będzie powyżej 140/95 to kieruje mnie do szpitala ehhh a ja nie chcę znowu iść leżeć i pachnieć wolę wygłupy z dziećmi [emoji14]

A jak w domu mierzysz to jest ok?

Do góry