reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć Dziewczyny! :) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie - do dziś udzielałam się na czerwcowych mamach, ale po wizycie u ginekologa okazało się, że jednak jestem majówką ;)
Także jestem teraz w 6+5/7+0 (w zależności od tego czy ufać USG czy OM) i już nawet maluchowi serducho bije!

Witamy w gronie majówek ;)

34bwskjox0d43lis.png

reklama
Cześć Dziewczyny! :) Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie - do dziś udzielałam się na czerwcowych mamach, ale po wizycie u ginekologa okazało się, że jednak jestem majówką ;)
Także jestem teraz w 6+5/7+0 (w zależności od tego czy ufać USG czy OM) i już nawet maluchowi serducho bije!
Jasne że przyjmiemy.

Ja to dzisiaj stresuje się jutrzejszą wizyta u ginki... Obawiam się trochę wyników TSH i glukozy... No i mam nadzieję że ciśnienie będę miała w miarę dobre bo ostatnio powiedziała mi że jak znowu będzie powyżej 140/95 to kieruje mnie do szpitala ehhh a ja nie chcę znowu iść leżeć i pachnieć wolę wygłupy z dziećmi [emoji14]

Ja jak w ciazy mialam zab do wyrwania to zostal otwarty, oczyszczony i wyrwany po porodzie. Nie bylo mowy o usuwaniu w ciazy. Tylko ti byl 2 albo 3 trymestr juz.

Ja tez mam jeden do usuniecia w sumie to kawalek bo pekł na poł

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi plomba wypadła i dziura zrobiła się na potęgę, praktycznie to resztka zęba mi została.. No ale chcąc nie chcąc muszę z tym zajść żeby mi się jakieś poważniejsze to nie zrobiło no i przy okazji okropnie boli więc to swoją drogą..

Wydaje mi sie ze dentysci maja po prostu rozne podejscie. Czytalam na necie relacje dziewczyn ktore mialy usuwane zeby w ciazy.

Właśnie też przeszukałam neta i różnie to bywa. Aktualnie mam umówioną wizytę na fundusz na 16 października. Ale zastanawiam się czy nie zadzwonić prywatnie.

Dziewczyny czy na drugiej wizycie u ginekologa tez robiliście usg? Słyszałam ze na nfz robią chyba ze 3 usg w ciąży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny czy na drugiej wizycie u ginekologa tez robiliście usg? Słyszałam ze na nfz robią chyba ze 3 usg w ciąży.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi mówił, że będzie robione jednak na drugą idę prywatnie także nie mam pojęcia :/ Moja koleżanka jest w 13tygodniu i ma robione na każdej wizycie, chodzi na NFZ.

reklama
Jasne że przyjmiemy.

Ja to dzisiaj stresuje się jutrzejszą wizyta u ginki... Obawiam się trochę wyników TSH i glukozy... No i mam nadzieję że ciśnienie będę miała w miarę dobre bo ostatnio powiedziała mi że jak znowu będzie powyżej 140/95 to kieruje mnie do szpitala ehhh a ja nie chcę znowu iść leżeć i pachnieć wolę wygłupy z dziećmi [emoji14]

A jak w domu mierzysz to jest ok?

Do góry